FOTO by IMDb

Film

Jackie Chan potvrdio: kreće snimanje filma “Gas do daske 4”

admin 12. prosinca 2022.

Spremni za još jednu dozu urnebesne akcijske komedije?

Kako piše Deadline, Jackie Chan je na Red Sea International Film Festivalu u Jeddahu potvrdio da trilogija filma “Gas do daske” dobiva i svoj četvrti nastavak.

Iako nije identificirao redatelja, postoji mogućnost da kormilo preuzme američki filmaš Brett Ratner, koji je režirao zadnja tri Rush Hoursa, iako nije režirao niti jedan film od 2014. nakon što ga je sedam žena optužilo za seksualno uznemiravanje i lošeg ponašanja još 2017. godine, zbog čega je Warner Bros. morao prekinuti suradnju s njim.

Film Gas do daske 4
Foto: IMDb

Chan je glumio u prethodna tri filma između 1998. i 2007., a ovaj filmski serijal prati hongkonškog detektiva inspektora koji pronalazi neobičnog i glasnog prijatelja, LAPD policajca s kojim rješava brojne međunarodne zločine.

Film Gas do daske 4
Foto: IMDb

Film “Gas do daske” zaradio je 244 milijuna dolara širom svijeta, pretvorivši Jackie Chana u glumačku legendu, iako je priznao da je mislio da će film biti neuspjeh. To mu je bila posljednja uloga prije no što je planirao odustati od glume, ali sretne zvijezde su se poklopile i lansirale ga u glumačke legende.

https://twitter.com/HotFreestyle/status/1600903136700354560?s=20&t=uAtzjMylIb7Kpo9WLEOqyA

“Toliko sam puta pokušao otići u Hollywood i snimiti film, ali nakon nekog vremena sam zaključio da odustanem jer moj engleski nije dobar, oni nisu moja kultura, ne vole ovakvu akciju.” – izjavio je glumac.

Film Gas do daske 4
Foto: IMDb

Nadamo se da ćemo uskoro znati više informacija o četvrtom nastavku ove urnebesne komedije.