FOTO by Deliiicije/ Instagram @itsjaslikethat

Iće & piće

Jack Daniel’s punjeni truffles kremasti je spoj vašeg omiljenog pića i čokolade!

Antonija Andabak 18. listopada 2021.

Grijeh je zaobići ovaj novitet!

Neodoljivo topivi u ustima, omiljeni desert koji mami ljubitelje slastica da ga rade iznova i iznova upravo je podigao letvicu na višu razinu!

Čarobnog okusa, čokoladni truffles, ovoga puta izaziva s punjenjem popularnog Jack Daniel’s whiskeyja.

I to ne bi bilo toliko neobično da ga od prije nekoliko dana ne možemo nabaviti na web shopu deliiicije ili još bolje, posjetiti trgovinu ukusnim slatkim i slanim delicijama te se uvjeriti u božanstvene okuse iz njihove ponude!

Preuranjeni pokloni itekako su dobrodošli ovih dana, pogotovo ako znate da osoba preferira klasiku kada je riječ o pićima i eleganciju kada govorimo o omiljenim slasticama. Dobro je poznato da su neke varijante trufflesa napravljene s ukusnim punjenjem ganache kremom ili kremom od maslaca, a ova najnovija varijanta s alkoholnim punjenjem, bit će nesumnjivo najugodniji okus nepcu.

Švicarska formula čokoladnog trufflesa upotrijebila je punjenje Jack Daniel’s whiskyjem kao svoj “AS” koji će goditi Vama i vašim prijateljima neovisno o tome jeste li oduvijek ljubitelj čokolade punjene likerom ili ćete to tek postati.

Vrećica ovog neodoljivog spoja kojeg moramo probati čim prije koša 149,99 kuna i iako jest malo skuplja, isplati se kupiti kao poklon nepopravljivim obožavateljima ovog kultnog whiskeyja ili se jednostavno počastiti za vikend druženja!