FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Izvanredna promjena – Ella Dvornik napravila čudesnu fizičku transformaciju

Daria Lovrić 25. svibnja 2022.

WOW! Bravo Ella!

Hrvatska influencerica i blogerica Ella Dvornik Pearce pravi je dokaz da se uz motivaciju i rad mogu postići nevjerojatni rezultati.

U godinu dana intenzivnog vježbanja, postigla je zavidnu liniju koju bi svaka žena poželjela. Već početkom godine sa svojim je pratiocima podijelila kako napreduje njeno fitness putovanje poručivši kako je za promjene potrebno vrijeme i mukotrpan rad.

Vjerni pratitelji su svaki dan pratili njezine objave u kojima je dijelila slike obroka i motivirala žene i djevojke da se pokrenu.

Na svom Instagram profilu je napokon podijelila fotku kojom se pohvalila svojom savršenom linijom i postignutim rezultatom.

U objavi je podijelila dvije slike – jednu sa samog početka i jednu postignutog rezultata koja prikazuje Ellu u top formi.

Pozirajući u donjem rublju i crop top majici influencerica je pokazala isklesane trbušne mišiće i vitke noge. “Vrijeme je da ubacimo u petu brzinu”, poručila je u opisu objave.

Ispod fotki je napomenula i da je s vježbanjem krenula prošle godine u srpnju, što baš i nije tipično za početak klesanja ljetnog tijela. Ella naravno nije požalila ni dana, ali kako i bi kad su rezultati izvanredni.

Za atraktivan izgled dobila je same pohvale i ove će godine zasjati na plaži u svom najboljem izdanju.