Iznimno hranjiva BIO zimska njega s prirodnom cold kremom!

Viktoria Šafranić 29. studenoga 2017.

Kako zaštititi kožu od isušivanja tijekom zimskih mjeseci?

Dolaskom zime i našoj je koži potrebna hranjivija njega. Niske temperature ispod nule te grijanje u zatvorenim prostorima, dovode do pojačanog isušivanja kože, pa je zimi važna i promjena naše uobičajene beauty rutine zamjenom laganih ljetnih emulzija i fluida, hranjivijim kremama.

Za zaštitu kože od isušivanja, pogotovo u zimskim mjesecima, izvrsne rezultate postižu proizvodi s tzv. cold kremom.

Što je cold krema?

Za razliku od klasičnih krema čija je baza emulzija ulja u vodi te se nakon nanošenja brzo upijaju u kožu, cold krema je emulzija vode u ulju odnosno lipidima, gdje su lipidi baza kreme. Izum je to još starogrčkog liječnika Galena, a osim što se djelomično upija u kožu, ujedno i ostavlja tanki, zaštitni film na koži koji ju štiti od isušivanja i hladnoće.

Prirodna cold krema i za osjetljivu kožu

Laboratorij NUXE kreirao je izvrsnu prirodnu cold kremu baziranu u potpunosti na prirodnim i organskim sastojcima. Sastavljena od organskog pčelinjeg voska, organskog ulja slatkog badema te organske ružine vodice, ova izvrsna krema formira zaštitni film na površini kože bez da začepljuje pore, dugotrajno hrani epidermu te iznimno učinkovito umiruje kožu.

Ova prirodna cold krema posebno je prilagođena i 100% osjetljivoj koži te je osnovni sastojak izvrsne Bio Beauté® by NUXE Cold linije.

Slasno kremasto tuširanje suhe i vrlo suhe kože

Bio Beauté® by NUXE Krema za tuširanje protiv isušivanja kože s prirodnom cold kremom i slatkim mirisom badema, nježno čisti kožu tijela. Omogućava 8-satno djelovanje protiv isušivanja i neugodnog osjećaja zatezanja kože, te hrani i umiruje suhu i osjetljivu kožu.

Vrhunski prirodni sastojci poput organskog ulja slatkog badema, organskog pčelinjeg voska, organske ružine vodice i organskog biljnog glicerina, obavijaju suhu i vrlu suhu kožu tijela obiljem ugode. Ekskluzivno u dm-drogerie marktu.

Cijena, 200 ml: 78,90 kn

Najbolja zimska zaštita za suhe i oštećene ruke

Bio Beauté® by NUXE Izuzetno hranjiva krema za ruke s prirodnom cold kremom, svojom izuzetno topivom teksturom i slatkim mirisom badema, posebno je prilagođena i najoštećenijoj koži ruku.
Brzo se upija u kožu i ne ostavlja masan film.

Vrhunskim prirodnim sastojcima poput organskih ulja badema, jojobe i kokosa te organskog shea maslaca, intenzivno hrani, umiruje i popravlja stanje kože suhih i vrlo suhih ruku. Ekskluzivno u dm-drogerie marktu.

Cijena, 75 ml: 89,90 kn

 

Bio Beauté® by NUXE organsku kozmetiku potražite u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama ili na njihovoj web stranici www.nuxe.hr!

 

#NUXE IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Nuxe, darujemo 2 kreme za tuširanje protiv isušivanja kože.

ZADATAK: Ispod u komentaru nam napiši koji ti je do sada bio najbolji proizvod u borbi sa suhom kožom i zašto? 2 najkreativnija odgovora osvajaju nagradu.

Igra darivanja traje do petka, 01.12. do 13h. Sretno!

Sretne dobitnice Nuxe kreme za tuširanje protiv isušivanja kože su Marija Vidović Bilić i Lili Josipović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.