FOTO by Amazon / firebox.com

Zabava

Iznenadite zimogroznu ekipu s posla ovim inovativnim poklonima!

Mia Vodopija 12. listopada 2021.

Ako ste i vi zimogrozni, uživat ćete u ovim stvarčicama…

Kad vrijeme zahladi, spremamo laganu odjeću i palimo radijatore. Pločnici su mokri i vlažni od kiše, a dodatni slojevi kod odijevanja su neophodni.

Jesen možda zvuči dobro, sa svim tim pitama od jabuka, šljiva, kruške, juhama od povrća i bundeve, ili vas mami šarenilo prirode u narančasto-žuto-smeđoj boji, ali jesen je i doba hladnoće.

Fanovi ljeta, odnosno, oni zimogrozni, nisu sretni što će im stalno biti hladno u narednih 5 mjeseci. Na svu sreću, imamo nešto i za najveće fanove potkošulja.

U našem svijetu tehnologije koja se neprestano poboljšava, sada postoji mnogo načina da pobijedite hladnoću, a da ne morate puno raditi.

U nastavku ćete pronaći gadgete koji vam mogu pomoći da ostanete ugrijani tijekom hladnih mjeseci, bilo da ste kod kuće, u uredu ili u pokretu. Mnoge od ovih stvari bi čak mogle biti i dobri darovi u ovo blagdansko vrijeme.

USB grijač za ruke i dekica zgrijat će i one koji su najviše zimogrozni, a s njima ćete čak i stylish izgledati. Mekana baby pink dekica bit će dobar dodatak u vašem dnevnom boravku ili pak uredu!

292.27 kn

Bez obzira jeste li cijeli dan bili na nogama, zaglavili za stolom ili samo uživate u filmu na sofi – ubacite umorne prstiće u topli zagrljaj luksuznog grijanog masažera za stopala.

£34.99

Jednostavno rečeno, ovo su najbolje papuče koje ćete ikada posjedovati. Najmekše, najudobnije, najopuštenije – papuče svih papuča.

£34.99

ValueRays USB optički računalni miš s naprednim gumbima za grijanje najbolji je poklon za one ljude kojima su samo prsti hladni. Loša cirkulacija neće spriječiti ove grijuće miševe.

$29.95

Uz ovaj topli miš postoji i grijani podložak za miš za ruke – Divan dizajn, lijep i praktičan za kućni i uredski stol. Ova USB topla podloga može vam zagrijati ledeno hladnu ruku dok ste na poslu.

$21.57

Nadamo se da ćete oduševiti one zimogrozne ili da ćete zgrabiti odličan poklon za sebe!