FOTO by adidas.com/us

Moda

Iznenađenjima nema kraja – lansirana 3 nova adidas Adilette modela!

Viktoria Mikulić 24. srpnja 2020.

Sjedinjene Američke Države, Nizozemska ili Španjolska - koje su vaš đir?

Adidas je brend čije ime znaju i ptice na grani. U sportskom segmentu, nalaze se na samom vrhu ljestvice, a u posljednje vrijeme iskazuju se i na modnom polju.

Kada bi nas netko upitao koje su nam natikače broj 1, iz stopa bismo rekli da je to Adilette model čija nas udobnost i originalan dizajn uvijek mame na kupnju.

Naravno, ne možemo ih toliko nabaviti koliko ih ovaj robna marka može proizvesti u jednoj sezoni, stoga je sasvim normalno da nam treba malo više vremena kako bi odlučili koje od natikača najbolje pristaju uz naše ljetne odjevne kombinacije.

Gotovo je nemoguće odlučiti privlače li nas više pastelni tonovi koje možemo nositi uz sve ili su nam ipak efektnije upečatljive vibrantne boje koje donose svu raskoš ljeta. Najbolje je imati jedne iz svake kategorije kako bismo uvijek pri ruci imali onaj par koji nam u tom trenu najviše odgovara.

Barem jednom tjedno vam prezentiramo nove modele pa nas tako poznati brend ni ovog puta nije zaobišao.

Novi adidas Adilette modeli dolaze u tri ruha koja asociraju na zastave Sjedinjenih Američkih država, Nizozemske i Španjolske.

Vesele i razigrane, donose pozitivu u naš život i bezbrižne ljetne dane čine još vedrijima. Bez obzira nosili ih preko dana uz ležeran outfit ili navečer uz lepršave haljine, izgledat će jednako zanosno u svim izdanjima.

Mi ih preferiramo na bosu nogu, no ako su vama ljepše sa sportskim čarapama, tko smo mi da vam sudimo. Za više detalja o istima, posjetite službenu adidas stranicu.