FOTO by Instagram @izletiste_cowboy / @maja_kuzelj_grgic

Dom

Izletište Cowboy – bajkoviti ranch postaje prava blagdanska oaza!

Daria Lovrić 14. prosinca 2022.

Još jedna adventska lokacija koja će postati središte okupljanja! Nije li predivno?

Gradovi diljem Lijepe naše ponovno su obukli svoje najsvečanije blagdansko ruho i očarali nas izgledom. Trgovi, ulice, kvartovi i prolazi zasjali su u najljepšem izdanju i zovu nas na druženje i uživanje u omiljenim blagdanskim delicijama i kapljici kuhanog vina.

Osim spomenutih lokacija, zablistali su i shopping centri, kafići i restorani, a nas je kao i svake godine oduševio bajkoviti ranč u blizini Zagreba.

Jeste li posjetili izletište i ranch Cowboy? Tamo kao da je Božić već stigao…

Ako kojim slučajem još uvije niste posjetili restoran, izletište i ranch Cowboy, vrijeme je da se zaputite na adresu Grbec 9, u Markuševec Turopoljski. Ranch se nalazi na samo 10 minuta od Novog Zagreba, na čarobnim i šumovitim obroncima Vukomeričkih gorica.

Osim ljubavi prema konjima, dvoje vlasnika dijeli i veliku ljubav prema hrani, stoga vas ovdje osim druženja s konjima i predivnog blagdanskog uređenja očekuje i iznimna gastronomska ponuda. U Cowboyu vas očekuju delikatese od pomno biranih sastojaka i najkvalitetnijih namirnica domaćih proizvođača.

Vrlo nam je teško izabrati omiljeno godišnje doba na Ranchu. Svako od njih ovdje je savršeno jer osim predivne prirode, u proljeće i ljeti pronaći ćete mir od užarene gradske vreve u njihovom šarmantnom kafiću koji se nalazi u šumi, kao i u jahanju konja.

Jesen ima posebnu čar i opustit će vas raskošnom paletom boja i šuštanjem lišća, dok zima stvara onaj poseban cozy ugođaj kojem ne možemo odoljeti.

Već smo na polovici prosinca i izletište je zablistalo u svom blagdanskom ozračju. Kompletan interijer i eksterijer pršte božićnom atmosferom i zovu nas u posjet. Lampice, zvjezdice i kuglice, samo su neke od dekoracija koje uljepšavaju prostor i stvaraju poseban ambijent.

Nadamo se da će vas put odvesti u ranch Cowboy, kako zbog hrane tako i zbog predivnog ugođaja. Nas sigurno hoće!