FOTO by Yamamay / Instagram @marta_sierra

Moda

Izgled koji bismo najradije ukrali! Yamamay spavaćica kao omiljena ljetna haljina!

Viktoria Šafranić 12. svibnja 2021.

Look vrijedan kopiranja, zar ne?

Da nam je netko nekoć davno rekao kako će odjeća za spavanje biti must-have u dnevnim i večernjim prilikama, vjerojatno bismo pomislili da ta osoba nije pri zdravoj pameti. No vremena se mijenjaju i bez obzira što je naš savjet da ne pratite slijepo trendove već nosite ono što vam se uistinu sviđa, ponekad se noviteti poznatih brendova zaista poklope s našim željama, stilom i preferencijama.

Modni proizvođači su u pidžamama i spavaćicama pronašli potencijal te iste predstavili kao alternativu odijelima i haljinama, koje nosimo u svakodnevnim prilikama. Ovaj prošlogodišnji trend oborio nas je s nogu i prigrlili smo ga čim je izašao, zahvaljujući influencericama koje su nam bile prava modna inspiracija prilikom nošenja istog.

Poznate fashionistice pidžame i spavaćice kombinirale su uz visoke potpetice, stylish torbice, šešire i sunčane naočale te i nama dale ideju za brojne outfite.

Danas smo nadahnuće potražili u novoj Yamamay haljini tropskih uzoraka koju ćemo nositi posvuda, od gradskog španciranja s prijateljicama, tijekom vožnje biciklom baš poput ovog modela pa sve do romantičnih večeri sa srodnom dušom.

Duga spavaćica od satena izrađena je od 43% recikliranih vlakana. Mekani i vijugavi saten fluidan je i udoban, a ista dolazi s V izrezom i vezicama na leđima, kao i mašnicom te podesivim naramenicama.

Ljetni cvjetni uzorak temelji se na povijesnim djelima Beppea Spadaccinija koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a podsjeća na raskošan cvjetni vrt iz kojeg nikada ne bismo izašli.

Ako i vi ovu egzotičnu tropsku haljinu vidite kao svog ljetnog favorita, naručiti je možete putem LINKA ili se uputiti do obližnje Yamamay poslovnice.