FOTO by envy Croatia

Promo

Izgladni komarce, doniraj krv! Zagrepčani, pozivamo vas na humanitarno darivanje krvi

Viktoria Šafranić 02. lipnja 2021.

Komarci su vaša noćna mora? Postanite i vi njihova…

Koliko god se veselimo dolasku ljeta jer tada za nas počinje najbezbrižniji period u godini popraćen zrakama sunca, vedrim nebom i odlaskom na godišnji odmor, i u tim danima nas određene sitnice uspijevaju izbaciti iz takta. Jedna od značajnijih počinje sa slovom K i nije nam nimalo draga.

Komarci su vaša noćna mora? Postanite i vi njihova…
Photo by: envy Croatia

Komarci su iz godine u godinu naša noćna mora te nam u sekundi mogu pokvariti raspoloženje. Gdje god se nalazili, na plaži, na terasi, na piću s prijateljicama, na pikniku ili romantičnoj večeri, oni vrebaju ne bi li nam uništili trenutke idile. Ne ‘sišu’ nam samo krv, već i živce, stoga smo mi svoju slatku krv ove godine odlučili preusmjeriti drugdje.

Photo by: envy Croatia

Oduvijek smo maštali o tome kako im vratiti, a sada konačno imamo priliku. Uz proizvode koje redovito koristimo kako bismo ih držali podalje od sebe poput losiona sprejeva i slično, spremni smo otići i korak dalje i držati se one ‘oko za oko, zub za zub’.

Photo by: envy Croatia

Zagrepčani prvi imaju mogućnost pomrsiti plan dosadnim insektima te pritom učiniti dobro djelo. Na adresi Petrova 3 u Zagrebu, 07.06. će se održati humanitarno darivanje krvi u periodu od 8-19h. Za dobru atmosferu na eventu pobrinut će se neponovljivi Saša Lozar koji već ima provjerene recepte i taktike kako se riješiti komaraca.

Photo by: envy Croatia

Zabilježite ovaj datum u svom kalendaru i pridružite se humanitarnom događanju pod pokroviteljstvom Autana i Raida, koji će tom prilikom dijeliti cool brendirane majice.

Još jedna činjenica koja bi vam mogla biti vjetar u leđa prilikom darivanja krvi jest ta da će vam gotovo svako poduzeće omogućiti slobodan dan. Lipanj je inače poznat po sunčanom vremenu tako da spojite ugodno s korisnim i obavite svoju dužnost, nasamarite komarce, a potom uživajte u ostatku dana.

Photo by: envy Croatia

Kako bismo vas dodatno potaknuli na humanitarno darivanje krvi i kako biste pritom bili zaštićeni od neželjenih insekata i bezbrižno čekali u redu, jednu sretnicu nagradit ćemo paketom Autan i Raid proizvoda protiv insekata te ljetnim T-shirtom.

Jedno je sigurno, za komarce ovog ljeta neće ostati deserta…