Izdvojite 300 kuna – ova pufasta košulja ulov je godine!

Viktoria Mikulić 13. rujna 2019.

Krojena je kao iz bajke...

Svakodnevno se divimo novim kolekcijama svjetskih brendova te izdvajamo ono najelegantnije, no rijetko što izazove toliko oduševljenje u nama da tome posvetimo čitav članak. Ova très chic bluza zaslužuje biti iznimka.

Znate ono kada ne planirati ništa kupovati jer ste samo odlučili malo pogledati, no onda se već za nekoliko trenutaka uhvatite za glavu jer ste rubriku ‘NOVO’ opelješili.

Svima nam se desilo da smo bez razmišljanja ispeglali karticu jer se jednostavno nismo mogli suzdržati da si priuštimo nešto novo.

Je li to zato jer nam se uistinu sviđa, možda jer smatramo da ćemo čim napunimo košaricu popraviti svoje raspoloženje ili nam je toliko dosadno da se online shopping čini kao nešto idealno kako skratiti vrijeme? Kako god bilo, najvažnije je da vam se ono što kupujete uistinu i sviđa.

Kupnjom ove prozirne crne bluze s pufastim rukavima i točkastim uzorkom osjećat ćete se spektakularno. Ona dolazi s potpisom River Islanda i vrijedi svake kune. Ako su vam se oči zacaklile čim ste je ugledali, možete je naručiti OVDJE po cijeni od £36.00.