FOTO by bike.hr / Instagram @asaqueenoffashion

Tech

Izdvojili smo TOP 10 vintage bicikla koji nisu samo šminka!

Viktoria Šafranić 30. travnja 2021.

Sunčan vikend mami nas da izglancamo svoje omiljeno prijevozno sredstvo i negdje se uputimo...

Automobil je namijenjen odraslima iznad 18 godina, role i koturaljke najčešće kupuje ženska populacija, dok je skateboard možda mrvicu više rezerviran za muškarce. Romobil najviše voze djeca, osim električnih verzija koji su stvoreni za poslovne ljude. Ovo nisu predrasude, već jednostavno neki poredak koji nam se čini logičnim. A zašto smo krenuli upravo s ovim uvodom, razlog se krije u prijevoznom sredstvu kojem želimo posvetiti posebnu pozornost jer upravo to i zaslužuje.

Riječ je o proizvodu koji jednako vole sve generacije kao i oba spola – biciklu! Od gradskih, cestovnih, brdskih do bicikla za utrke, današnja ponuda istih je uistinu raznovrsna i zaista se mogu pronaći primjerci u svim bojama, uzorcima i popratnim detaljima, ovisno o tome što preferirate.

Mi smo se odlučili za gradske bicikle od kojih većina svojim dizajnom donosi retro prizvuk u moderno doba. Vintage motivi poput natpisa i pletenih košarica čine ih pravim mamcem za kupnju, a pastelne boje proljetnim favoritima.

Jarko žuta, ružičasta, lila, boja mente samo su neke od ljubimica koje su ovi proizvođači uvrstili u svoj asortiman, kako bi još više privukli pripadnice nježnijeg spola…

U nastavku donosimo galeriju s najživopisnijim biciklima koji neće proći nezamijećeno. Osim prelijepog izgleda, veoma nam je bitno da za uloženi novac dobijemo i određenu vrijednost.

Svaki od ovih modela je funkcionalan i vjerujemo da će biti uz vas godinama. Drugim riječima, nisu samo šminka već većina dolazi s brzinama i veoma su praktični. Također, već na prvi pogled vidimo udobno sjedište kod svakog od 10 bicikla tako da se satima neometano možete voziti gdje god poželite.

Uživajte u pogledu na našu listu najprofinjenijih…