FOTO by lera.hr / proteasport.hr

Dekor

Izdvojili smo 15 najživopisnijih gradskih bicikala za suvremene žene!

Viktoria Šafranić 21. svibnja 2020.

Modeli koji nalikuju onima iz prave bajke....

Mnogima najdraža rekreacija, posebno pripadnicama nježnijeg spola, definitivno je vožnja bicikla. Ima nešto u toj sportskoj aktivnosti što je toliko privlačno poput magneta i nije nam teško prijeći desetke kilometara, dok bi za trčanje, brzo hodanje i odlazak u teretanu morali dvaput razmisliti.

Proljeće je najpogodnije godišnje doba upravo za ovaj hobi, no ove godine nažalost nismo imali priliku u potpunosti uživati u svim čarima koje donosi ova procvjetala sezona.

Sada je vrijeme da to ispravimo i počnemo uživati punim plućima kao što smo i zaslužili. Nadamo se da će naredni tjedni i mjeseci biti okupani sunčevim zrakama kako bismo u potpunosti napunili baterije i nadoknadili proteklo vrijeme u izolaciji.

Ako kod kuće imate svoju omiljenu ‘makinu’ nemamo vam što drugo savjetovati nego da je što prije ubacite u pogon i krenete istraživati grad i prirodne ljepote s ovim šarmantnim prijevoznim sredstvom. Nadamo se da imate i košaru u koju možete odložiti piće s kojim ćete se okrijepiti kada odlučite predahnuti od vožnje, kao i prigodne delicije ukoliko planirate zastati negdje na livadu, postaviti dekicu i uživati u pikniku.

Mi smo pronašli savršeno osvježenje uz koje ćemo puno lakše podnositi vrućinu koja nas očekuje u narednom razdoblju. Riječ je o okusu koji najviše predstavlja ljeto – lubenici.

Nova Somersby Lubenica je intenzivan voćni cider s prirodnom aromom lubenice i notama jabuke. Njena ugodna dugotrajna slatkoća dobro je balansirana voćnim aromama i daškom svježine, pa je okus takav da svakim gutljajem traži još. Somersby Lubenica bit će glavni akter svih piknika, roštiljanja i vrtnih zabava, te naš prvi izbor kada negdje spontano poželimo sjesti i odmoriti u društvu najdraže nam osobe.

Osim toga, vrlo je praktična i pogodna čak i za najmanje košare ili ruksake. Kao i svi Somersby cideri, Somersby Lubenica se poslužuje u čaši s puno leda, tako da je ne zaboravite ranije dobro rashladiti. Dostupna je u staklenoj boci od 0,33 L i limenci od 0,5 L.

Ukoliko ste pak planirali sebe zasluženo počastiti i kupiti novi bicikl, a obožavate one božanstvenog izgleda s detaljima poput cvijeća, pastelnih boja i modele vintage ruha, svakako zavirite u galeriju jer smo vam pripremili mnoštvo favorita. Neki od njih su i na sniženju tako da se zaista isplati ugrabiti ovu akciju: