FOTO by Yamamay / River Island / Calzedonia / About you

Moda

Izdvojili smo 15 najljepših modnih komada u kojima ćete zasjati na plaži!

Daria Lovrić 01. lipnja 2022.

Pareo, kaftan, kimono, haljina ili hlače - u čemu vi idete na plažu?

Kako bi i na plažu išli sa stilom, osim kupnje kupaćeg kostima, posebno vrijeme posvećujemo i odabiru modnih dodataka. Sunčane naočale i šeširi su must have modni dodaci koji će nas čuvati od sunca i pritom ćemo izgledati stylish.

Osim modnih dodataka sve više pažnje posvećujemo i izboru modnih komada koje nosimo na kupaći kostim. Parea, kaftani i kimona postali su naši favoriti bez kojih ne možemo zamisliti odlazak na plažu.

About you

Jednostavni, nosivi komadi od laganih i prozračnih materijala odlični su saveznici u prikrivanju nedostataka i prva pomoć kada moramo nešto odjenuti kako bi skočili do obližnjeg dućana ili po osvježenje u beach bar.

U mnoštvu očaravajućih modela u kojima ćemo se osjećati kao prava diva, odbijamo ići na plažu u starim majicama i kratkim običnim hlačama. Iako nećemo previše vremena na plaži provoditi odjeveni, to ne znači da ne želimo izgledati otmjeno i chic.

Osim što ćete u efektnim modelima kimona biti glavna zvijezda plaže, možete ih isfurati i u šetnji rivom uz jeans kratke hlačice i jednostavan bijeli top.

Kako bi vam olakšali pronalazak omiljenog ljetnog komada, iz ponude high street brendova izdvojili smo 15 najljepših modela. Jeste li ljubiteljica pletenih komada ili prozračnih materijala, dugih kimona, kratkih parea ili udobnih hlača sigurno ćete pronaći svog favorita.

Atraktivne modele s cijenama pogledajte u našoj galeriji: