FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Izdvajamo 10 bijelih torbica s potpisom Tommy Hilfigera!

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2021.

Klasična elegancija nikada ne izlazi iz mode...

Izgleda li išta toliko graciozno kao bijela boja? Vjerojatno ne, možda je upravo zato odabrana kao simbol vjenčanja, čistoće. Nježna je, a istodobno profinjena, no nažalost ne možemo je nositi kroz čitavu godinu, barem ne odjevne komade.

Uz tmurno vrijeme, kišu i snijeg jednostavno ne pristaje, to jest vrlo lako bismo je mogli uprljati, a to zaista ne želimo.

No tu su još dva godišnja doba u kojima u potpunosti možemo uživati u bijeloj boji – proljeće i ljeto. S obzirom da paše uz sve ostale boje, bijela je idealna za kombiniranje uz jarke tonove ili pastelne nijanse.

Ljeti volimo nositi kričave boje koje još više naglašavaju preplanulu put pa ako za dnevni i večernji look najčešće birate upečatljivu odjeću, modni dodatak bi definitivno trebao biti jednostavan.

Tommy Hilfiger je za ljetnu sezonu lansirao čak 10 modela torbica u bijeloj boji uz koje više nećete morati ‘razbijati glavu’ pristaju li uz određenu boju.

Većina primjeraka je u mini izdanju koje možete nositi u ruci ili preko ramena. U njih vam stanu sve one esencijalne stvarčice, jer ljeti nam zaista ne treba puno stvari.

Izdvojili smo i jedan veći model kao i ruksak ukoliko unutar istih želite ubaciti i ručnik, japanke ili neki drugi ljetni accessories.

Iako dolaze u bijeloj boji, logo poznatog brenda je jasno vidljiv što im daje dodatnu draž.

Sve TH modele možete pronaći na LINKU.