FOTO by XIAOMI

Ljepota

Izazovi frendicu na 10-minutnu vježbu za podizanje stražnjice!

Viktoria Šafranić 25. lipnja 2021.

Recite bye bye opuštenoj i pozdravite čvrstu stražnjicu!

Prvi dan ljeta dostojno nas je počastio visokim temperaturama. Bili mi spremni na to ili ne, s istim se moramo suočiti i prihvatiti da su one nesnosne vrućine stigle.

Većini najdraže godišnje doba i nije toliko bezbrižno kada znamo da nas dijele još tjedni do odlaska na godišnji odmor, no postoje razni načini uz koje će nam vrijeme brže proći, a trenutak do pakiranja što brže doći…

Naravno da su svima koji borave na gradskom asfaltu trenutno na umu samo tri stvari: bazen, osvježavajući koktel, hlad. Sve to si možete priuštiti, no zašto prije svega ne biste učinili nešto dobro za sebe i svoje tijelo, a potom se nagradili s čim god poželite…

Ako svakog ljeta sanjaš o vitkoj liniji, zašto je konačno ne bi pretvorila u stvarnost? Još uvijek nije kasno za određenu vrstu vježbi, a mi smo se posvetili onoj za koju ti treba svega 10 minuta dnevno.

Riječ je o treningu za podizanje stražnjice koji će ti donijeti zapanjujuće rezultate, no ne zaboravi uz isti regulirati i prehranu te izbaciti nepotrebne namirnice iz dnevne rutine.

Kako bismo te dodatno potaknuli na vježbanje, predlažemo da nazoveš svoju BFF jer sve je lakše udvoje. S obzirom da je trenutno prevruće za trening na otvorenom, organizirajte ga u svoja četiri zida.

Uz ove vježbe kalorije će se doslovno topiti, a stražnjica izgledati bolje no ikada:

20 čučnjeva

Kako biste napravili pravilan čučanj, potrebno je raširiti stopala u širini ramena i držati pete čvrsto na podu. Izravnajte leđa i polako se spuštajte dolje kao da planirate sjesti u naslonjač.

10 do 20 Leg extension

Vlasnici pasa mogli bi prepoznati sličnost između načina na koji pas podiže nogu kako bi otišao obaviti nuždu i kretanja ove vježbe. Nemoj dopustiti da vas ta usporedba obeshrabri jer je riječ o opuštenoj vježbi koja donosi super rezultate.

Za početak, spustite se u ležeći položaj na sve četiri. Bitno je da su vam ruke pozicionirane ispod ramena, a koljena dovoljno udaljena. Zatim koljena savijte pod kutom od 90 stupnjeva i podignite jednu nogu u ravan položaj te tako naizmjence.

20 Glute Kickbacks

Ako ste u potrazi za vježbom koja će sagorjeti kalorije, a ne volite trčanje, ovo bi mogao biti potez za vas. Ovo je vježba zbog koje srce brže kuca.

Kako je napraviti? Započeti u istom položaju kao kod leg extension. Protegnite nogu natrag i dalje od tijela, stisnite mišiće i držite dvije sekunde. Zatim se vratite u početni položaj i ponovite.

20 Glute bridges

Lezite na leđa i savijte koljena pod kutom od 90 stupnjeva. Podignite kukove s poda, bez podizanja peta. Sada biste trebali biti u poziciji koja oblikuje most. Nakon toga spustite kukove i ponovite vježbu.

Prije nego što započnete s ovim vježbama, bitna je određena priprema od nekoliko minuta kao što su prozračna odjeća i udobna obuća te još nekoliko sitnica. Svakako je dobro uz sebe imati vagu uz koju ćete moći pratiti rezultate.

Nakon dva tjedna vježbanja vidjet ćete ogroman pomak. Naša preporuka je jedan od najpouzdanijih trenera za cijelu obitelj, pametna Vaga Mi Body Composition Scale 2 s potpisom brenda XIAOMI. Riječ je o inteligentnoj vagi čija je prava snaga u Mi Fit aplikaciji koja će pomno pratiti sve vaše parametre te Vas savjetovati što trebate napraviti.

Omogućuje precizne statističke podatke: tjelesna težina, BMI, tjelesna masnoća, udio vode, bazalni metabolizam, visceralna masnoća, mišići, koštana masa, tip tijela te ukupni tjelesni rezultat.

Također, bitno je da prostor u kojem vježbate sadrži čisti zrak za normalno disanje, a u tome će vam najbolje pomoći pročišćivač zraka – Mi Air Purifier 3C EU. Njegova najbolja karakteristika je to što omogućuje čak 5330 litara pročišćenog zraka u minuti. Dolazi s digitalnim LED zaslonom i donosi ažuriranja o kvaliteti zraka u stvarnom vremenu.

Nadograđeni digitalni LED zaslon prikazuje precizne informacije o statusu Wi-Fi-ja i načinu rada u stvarnom vremenu, dok se trobojni svjetlosni prsten može koristiti kao referentna brzina za kvalitetu zraka u zatvorenom, pružajući jasnu sliku o kvaliteti zraka koji udišete.

Nadalje, pomoću Mi Home aplikacije možete koristiti pametni telefon za praćenje kvalitete zraka, a tu je i daljinsko upravljanje pročišćivačem zraka, postavljanje vremena uključivanja i isključivanja i povezivanje s ostalim Mi Smart proizvodima.

Za vas imamo super vijest kako bi vaš dnevni trening prošao u što bezbrižnijem tonu. Uz kupnju Mi Air Purifier 3C EU na poklon dobivate pametnu Vagu Mi Body Composition Scale 2, a više detalja o ovoj super akciji koja traje do 30.06. potražite na službenoj XIAOMI stranici.

Također, ovaj tehnološki div unutar svog asortimana ima još nekoliko nezaobilaznih pametnih uređaja koje možete pronaći na LINKU.

Također, za vas smo pripremili nagradni natječaj u kojem dijelimo ova dva moćna proizvoda koji će vaš dom pretvoriti u oazu opuštanja,a vama omogućiti vježbanje bez greške.

Zavirite na našu Facebook stranicu i priključite se giveawayu.

Za sve aktualnosti pratite web trgovinu XIAOMI ili njihove društvene mreže Facebook i Instagram.