FOTO by Netflix

Film

Izašao je trailer za 5. sezonu serije Cobra Kai

admin 17. kolovoza 2022.

Zna se i datum početka prikazivanja

Iako nije serija koju će na prvu svaka pripadnica ženskog spola objeručke prihvatiti, serija Cobra Kai već 4 sezone probija rekorde gledanosti i postaje jedna od najiščekivanijih finalnih sezona.

Netflix je upravo objavio 2 stvari koje će oduševiti one koji su pogledali sve četiri sezone, a ako je suditi prema 2 minute prikazanih scena možemo zaključiti da će borba za All Valley biti napeta do posljednjeg trenutka i da ulozi nikad nisu bili veći.

Ralph Macchio i William Zapka još će jednom biti na iskušenju nakon što je Silverov Cobra Kai osvojio posljednji The All Valley turnir za mlađe od 18. godina. Trailer jasno prikazuje da će peta sezona sadržavati veliku dozu karatea – kako na turniru, tako i izvan njega.

Vidljivo je da nas očekuje još jedna ulična tučnjava između Miguela i Robbyja, a svi koji su pogledali kraj druge sezone znaju kako je završila ona posljednja epizoda.

Stigao trailer za 5. sezonu

Kratak sinopsis za petu sezonu kaže: “Nakon šokantnih rezultata All Valley turnira, Terry Silver širi Cobra Kai carstvo i pokušava svoj ‘No Mercy’ karate stil učiniti još popularnijim. I dok je Kreese iza rešetaka, Johnny Lawrence ostavlja karate po strani kako bi se usredotočio na popravljanje štete koju je prouzročio. Daniel LaRusso mora pozvati starog prijatelja u pomoć.”

Prikazivanje pete sezone serije Cobra Kai zakazano je za 9. rujan.