Izabrani modeli za BIPA.Fashion.hr!

Viktoria Šafranić 12. ožujka 2017.

Ususret BIPA FASHION.HR-u dizajneri odabrali modele za svoje revije

Dva tjedna prije samog početka najiščekivanijeg modnog događaja u Hrvatskoj i regiji, već tradicionalno, u Kinu Europa, održao se casting za BIPA FASHION.HR. Odlična atmosfera ususret 24. sezoni vladala je na današnjem castingu na koji se prijavilo više od 200 manekenki i manekena, koji će imati priliku nositi revije najpoznatijih modnih dizajnera.

Etablirana dizajnerska imena među prijavljenim modelima izabrali su one koji će prošetati pistom i u najboljem mogućem svijetlu pokazati njihove nove kolekcije. U dosad najvećem broju prijavljenih modela našao se veliki broj poznatih imena iz svijeta manekenstva te mnoštvo novih lica kojima svijet mode tek otvara vrata.

Ove sezone, u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma, od 29. ožujka do 01. travnja posjetitelji najveće modne priče imat će priliku, na pisti kojom će prošetati odabrani modeli, upoznati nove kreacije 12 dizajnera: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, LukA, KLISAB, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.

 

Podijeli članak