FOTO by Instagram @izabelandrijanic

Poznati

Izabel Kovačić prošetala u chic jesenskoj modnoj kombinaciji

Krešimir Šustić 09. studenoga 2020.

Ključni komadi koje bi svaka fashionistica trebala posjedovati u svojoj garderobi

Zahvaljujući društvenim mrežama, svakodnevno imamo prilike pratiti kako svjetske fashionistice nose i spajaju ključne sezonske komade u atraktivne modne kombinacije.

Samim time dobivamo ideje koje možemo primijeniti na vlastitom stilu, te baš poput slavnih dama zablistati dok šetamo gradskim ulicama u trendi stvarčicama iz naše garderobe.

Jedna od onih koju definitivno volimo pratiti je supruga našeg nogometnog reprezentativca, Izabel Kovačić, koja nam je već bezbroj puta pokazala kako ima istančan modni ukus.

Mlada dama je ovog vikenda odlučila prošetati centrom grada i time je pokazala kako se nose ključni jesenski komadi na chic i svjetski način.

Omiljeni model haljine u pletenom izdanju i smeđoj nijansi, istaknuo se kao ključni u njenom elegantnom izdanju koje je upotpunila bijelom košuljom za sofisticiraniji look.

Cjelokupan stajling je upotpunila popularnim bež balonerom, vrećastom torbom, retro sunčanim naočalama i upečatljivim bijelim robusnim čizmama koje se ističu kao statement dio look-a.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

boot season

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Upadljiv model obuće najviše je zapeo za oko njezinim vjernim pratiteljima koju su u komentarima radoznalo zapitkivali odakle su.

Podsjećamo kako je nedavno na svijet donijela sinčića Ivana, koji je upotpunio njen i Mateov život, te ih ispunio obiljem i srećom.