Iće & piće

Iz Kraševe riznice stižu nove Napolitanke s kakao vaflom!

Viktoria Šafranić 27. listopada 2020.

Ljubitelji kakao vafla doći će na svoje jer će moći uživati u dva noviteta...

Kraševe Napolitanke prenose se s generacije na generaciju i za mnoge predstavljaju najposebniji slatkiš koji nema konkurencije. Popularne su u svim svojim oblicima, a sada stižu i Napolitanke s kakao vaflom u dva iznimno sočna izdanja, koje e zasigurno pokupiti jednake ovacije.

Za dupli čoko osjećaj tu su COCOA & CHOCO Napolitanke s tamnim vafl listom i čokoladnim punjenjem, a kao savršena kontrastna kombinacija zasladit će vas COCOA & MILK Napolitanke s tamnim vafl listom i mliječnim punjenjem od čak 72%.

Kraševe Napolitanke su vrhunska kombinacija prhkih vafl listova i raznovrsnih ukusnih krema koje daju bogatu paletu okusa, kao plod dugogodišnjeg iskustva i tradicije u proizvodnji vafl proizvoda.

Na 100 grama sadrže preko 500 kalorija, što bi za slatkoljupce moglo predstavljati problem, budući da cijelo pakiranje iznosi 420 grama, a malo tko se može zadržati samo na jednom ‘čoko redu’.

Ako ste fanatik klasične varijante s čokoladnim punjenjem ili su vaš favorit napolitanke prelivene tamnom čokoladom i smatrate da vam ih ništa ne može zamijeniti, izazivamo vas da isprobate ove novitete jer vas nesumnjivo očekuje jednako bogatstvo okusa.

Naša preporuka je konzumirati ih uz čašu mlijeka ili kakao, za potpuni ugođaj u ovo ‘depresivno’ vrijeme.

Što još dodati osim – Najbolje Napolitanke i točka!