FOTO by H&M

Moda

Iz H&M nove cvjetne kolekcije želimo apsolutno sve!

Viktoria Šafranić 12. travnja 2021.

Baš poput livade prepune poljskog cvijeća...

Koliko god smo sretni kada brend kojeg obožavamo izbaci cijelu liniju zanosnih noviteta, u istoj smo mjeri i tužni jer se u nama javlja velika dilema.

Najradije bismo kupili sve redom, no svjesni smo da bi takva odluka rezultirala praznim bankovnim računom. Kako bismo ostali pri zdravoj pameti i ne potrošili cijelu plaću prije sredine mjeseca, moramo se opredijeliti za jedan-dva odjevna komada iz nove cvjetne kolekcije.

Među novim artiklima isprepleću se nježne boje poput nijanse vanilije, pastelno zelene, lila, bijele i žute, a krase ih cvjetovi u raznovrsnim izdanjima kao što su suncokreti, ljubičice i slično.

Maštamo kako u njima šetamo prelijepim šarenim livadama s cvijetom u kosi osluškujući cvrkut ptica i diveći se leptirima sa šarmantnim motivima i ostalim prirodnim ljepotama.

Od haljina, kombinezona kratkih topića do lepršavih suknji, sigurni smo da će vam barem jedan od ovih komada prirasti srcu. Kolekcija je stvorena za sve romantične i nježne duše koje se ne ustručavaju sanjati.

Izvrsno će pristajati uz nisku proljetnu obuću kao što su espadrille ili mule, te povišenu poput slingbacksica ili sandala na blok petu.

Ideja o novoj kolekciji nastala je iz uobičajenog osjećaja maštanja o bijegu od turbulentnih vremena koja trenutno trpimo. Toliko smo svi željni što više vremena provoditi vani, te se ponovno povezati s prirodom i osjetiti pomalo smirenost među trenutnim kaosom.

Linija zapravo prikazuje čar ležanja u travi tijekom ljetnog dana i uočavanja sirove prirode svuda oko nas…Od sitnih pupoljaka, kreativan tim želio je prikazati divlje cvijeće u svom najsitnijem obliku – vjetrovito, raštrkano i neukroćeno.

Ako se i vas jednako dojmio ovaj božanstveni floralni print, više detalja o novoj H&M kolkciji saznajte OVDJE.