FOTO by adidas

Bizar

Ivy Park X Adidas, telefonska žica & brutalni gumeni potplat…

admin 29. srpnja 2021.

Tko voli nek izvoli...

Od svog debija iz 2016. godine Beyonce linija IVY PARK donosi podijeljena mišljenja, ali činjenica je da pjevačica pristupa sportskoj odjeći i obući kroz jedinstven stil. Ponekad linija izlazi samostalno, dok ju nekad oplemenjuju poznati brendovi.

Beyonce i adidas lansirali ljetnu kolekciju nadahnutu različitim oblinama!

Adidas, brend koji je postao skoro pa “stalna mušterija” za suradnje još je jednom pružio svoju ruku i dodao dašak sportskog stila u poznati ulični štih brenda IVY PARK.

Ako pozorno pratite suradnju ovog dvojca niste mogli ne primijetiti produkt koji je nastao u vidu tenisica imena Supersleeku 72.

Danas odlaze korak dalje i predstavljaju model Super Super Sleek, a već samo ime govori da je nešto super super veliko.

Model dolazi u bijelim i tonovima, s kožnim i keper elementima. Predimenzionirani jezik na vrhu samo je uvod u naglašavanje elemenata, a gumeni potplat dokaz je da manje nije više.

Prozirna gumena konstrukcija podići će vas za dvoznamenkasti broj centimetara, a trebao bi predstavljati odvažan način života žene.

Oni rođeni nakon 2000. godine možda neće prepoznati, ali nama je u oko upala i telefonska žica koje smo rabili u prošlom stoljeću.

Oštrenjem vida ipak shvaćamo da je riječ o bonusu dizajnera koji je ovu sitnicu namijenio da tu privežete još pokoji modni detalj.

Za one koji misle da se ovom modelu ipak treba pružiti šansa morate ga čekati do sredine kolovoza kada će se pojaviti u prodaji.

Niti cijena od 140$ nije prevelika ako znamo da će nam ove platforme pružiti pogled iz visina kojeg do sada nismo imali prilike prakticirati.