FOTO by adidas

Moda

IVY PARADISE – upečatljiva IVY PARK i adidas kolekcija u pinkish izdanju odražava bit ljeta!

Daria Lovrić 30. lipnja 2023.

Efektni noviteti spajaju moderan dizajn i disco groznicu!

IVY PARK i adidas ponovno su se udružili kako bi stvorili blistavu suradnju pod nazivom IVY PARADISE. Ova posebna kolekcija odražava bit ljeta i u garderobu unosi odvažne printeve i žive boje. Poziva nas da se prepustimo očaravajućim nijansama ugodne ružičaste, prigrlimo disco trend i uronimo u ljeto.

Ogrtač – $200

Kolekcija je odvažna, samouvjerena i seksi. Kombinira nekoliko trendova u jedan poput upečatljivih šljokica, resica i mrežastih komada, pronalazeći savršen spoj modernog dizajna i retro disko stila.

Top – $150

Ova je kolekcija oda odvažnom i lijepom, a sa svojim raskošnim baršunastim materijalima stiže u rasponu veličina od 3XS, pa sve do 4XL.

Naš favorit su kratke ružičaste hlače sa šljokicama i resicama. Ovaj eye-catching model zabavan je i modno izazovan odjevni komad koji privlači pažnju. Odličan je izbor za večernje prigode poput izlaska u klub, odlaska na glazbene festivale, tematske partyje i koncerte.

Hlače – $120

S obzirom na to da se radi o upečatljivom statement komadu, kratke hlače spojite s basic majicama ili topovima u klasičnim i neutralnim bojama poput bijele, nude i crne. Mi ih vidimo uz visoki rep, sandale s visokom petom, decentnim nakitom, clutch torbicom i ružičastim ružem.

Naše favorite s cijenama iz IVY PARADISE kolekcije škicnite niže u galeriji, a cijenu ponudu putem adidas web trgovine.