Odjeća

Ivica Skoko s modne piste seli na Europsko rukometno prvenstvo!

Viktoria Šafranić 12. prosinca 2017.

Ostalo je manje od 40 dana do najvećeg sportskog događaja u nadolazećoj godini, Europskog rukometnog prvenstva, koji će se od 12. do 28. siječnja održati u četiri grada – Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču.

Ususret ovom velikom događaju za državu, hvaljeni hrvatski dizajner Ivica Skoko predstavio je haljine sa svojim potpisom, kojima će hostese na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji predstaviti našu zemlju.

EHF Euro 2018. kojeg ljubitelji rukometa i sporta općenito ne mogu dočekati, drugi put dolazi u Hrvatsku čime Lijepa naša postaje prva zemlja koja je po drugi puta dobila domaćinstvo, a Ivica Skoko svojim je dizajnerskim umijećem stavio “točku na i” ovog prvenstva na kojem će nastupiti 16 najboljih europskih momčadi.

U prepoznatljivoj crvenoj boji hostese agencije Livia Style predstavit će Hrvatsku i posebnim dizajnerskim haljinama u rukometni svijet unijeti dašak glamura i ženstvenosti.

“Iznimna mi je čast da sam svojim kreacijama postao dio EHF Eura 2018. S piste sam se preselio u sportske dvorane no opet sam ostao dosljedan eleganciji po kojoj sam poznat. Kod izbora boje nisam dvojio ni sekunde te je crvena boja, koja je inače prisutna na kockicama naših dresova, bila savršena za stvaranje ovih komada”, kazao je Ivica Skoko, dizajner poznat po tome što kreira za žene koje žele zablistati u punom sjaju.

Inspiriran sportskom euforijom, ali i snagom žene stvorio je prekrasne haljine s peplumom, koji je trend već nekoliko sezona i stvorio efektne komade, koji će zasigurno uljepšati veliku sportsku manifestaciju.

Hrvatski rukometni savez osim što je udružio snage s omiljenim dizajnerom brojnih poznatih Hrvatica, najavio je i prisutnost u svim gradovima gdje se ovo sportsko natjecanje odvija. U suradnji s Adventom u Zagrebu i Adventima u ostalim gradovima domaćinima, zaljubljenicima u sport osigurat će mogućnost kupnje ulaznica te navijačkih rekvizita i suvenira stoga „EHF Euro 2018.“ euforija svakako može početi.

Make up: Ivana Bilandžija Billy

Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy