Odjeća

Ivica Skoko – najveće iznenađenje Fashion.hr-a

Marko Stipić 05. travnja 2017.

Iako kritičari o dosadašnjem radu Ivice Skoke zauzimaju strane, novom kolekcijom prezentiranoj na Bipa Fashion.hr-u opravdao je status jednog od najboljih dizajnera Hrvatske

Skoko je jedan od onih dizajnera koji svakom svojom revijom pokušava oduševiti mase, pa tako “iznenađenja” često zasjene same revije. Ove godine za samu reviju tražila se karta više, no roba je govorila sama za sebe. Apsolutno nitko nije ostao ravnodušan.

Kolekcija se uglavnom bazirala na metallic tonovima, s pokojim pastelnim komadom. Raskošno i glamurozno riječi su koje ju najbolje opisuju. Prikazano je preko 40 kreacija a jednako raskošni kao i dizajn samih kreacija bili su i materijali korišteni pri izradi; muslin, svila, svileni brokat, organdi i razne vrste čipki. Haljine su duge i lepršave, a siluete barokno kičaste i itekako ženstvene.

Mnogima je bilo teško izdvojiti samo jedan look iz kolekcije, ali komad o kojemu se dugo u noć razgovaralo bila je Skokina crvena haljina koja se pistom vijorila tako graciozno i luksuzno.

Može se sa sigurnošću reći kako je dizajneru ovo najbolji rad do sada. Ljestvica je dodatno povišena! Nadamo se kako ćemo isto moći reći i za svaku nadolazeću.

Još jednom čestitke na trijumfalnoj kolekciji.