Odjeća

Ivica Skoko iznova briljirao romantičnim kreacijama!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2017.

Miljenik publike i dizajner koji vlada crvenim tepihom, Ivica Skoko, još je jednom pokazao zašto je nenadmašan u kreiranju ženstvenih, glamuroznih i romantičnih kreacija.

Ivica Skoko Bipa Fashion – Njegova samostalna revija pod pokroviteljstvom brenda Perwoll, obilježila je treći dan BIPA FASHION.HR-a, a ovacije publike potvrdile su status zvijezde hrvatske mode. Zvijezda nije nedostajalo ni u prvom redu gdje su reviju pozorno pratile Skokine vjerne obožavateljice: Ankica Dobrić, Iva Mihalić, Ana Gruica, Marijana Mikulić, Nives Celzijus, Snježana Mehun i mnogi drugi.

Ivica Skoko Bipa Fashion

Nova kolekcija Ivice Skoke za proljeće/ljeto donosi pravi zaokret u dosadašnjem opusu dizajnera čije su stvaralaštvo obilježile raskošne, glamurozne i elegantne haljine uvijek obilježene dozom dramatičnosti. Skoko je opet uspio iznenaditi pristupom kojim stvara haljine stvorene za dan, noć, posebne glamurozne prilike ili elegantne cocktail večeri. Ali ovoga puta njegove su kreacije izuzetno nježne, romantične, pastelnih boja s puno šarma i neopterećene elegancije. Poluduge i duge haljine u nježnim pastelnim bojama, sirena kroj i vrhunski materijali koji nježno otkrivaju siluetu, ključne su karakteristike nove kolekcije.

Ivica Skoko Bipa Fashion

Poznat po nizu detalja koji se ručno dorađuju u njegovim kreacijama, Skoko je i ovog puta svoje umijeće pokazao u savršenom stapanju različitih tekstura i materijala. Poigrao se kombiniranjem prozirnih i punih materijala s apstraktnim i nenametljivim printom, a svemu je dodao i posebnu notu romantike i nježnosti volanima koji su ovog puta naglasili rukave i ramena.

Ivica Skoko Bipa Fashion

Materijali su također lepršavi, ima jako puno svile, muslina, svilenih brokata, organdija, te čipki koje su tehnički pa i vizualno potpuno drugačije od uobičajenih i daju poseban sofisticirani glam look novoj kolekciji. Da bi Skokina dama ipak pokazala kako je moderna, samosvjesna i karizmatična, styling je dodatno obogatio rukavicama do lakta u boji kože izvezene staklenim perlicama. Ivica Skoko Bipa Fashion.

Ivica Skoko Bipa Fashion

Nadahnut najženstvenijim razdobljem u povijesti ženske mode, glamuroznim četrdesetim i pedesetim godinama prošlog stoljeća, Skoko je uspio tu viziju prilagoditi potrebama moderne žene. Njegova vizija ikone stila je romantična, elegantna, šarmantna i zavodljiva. Ivica Skoko Bipa Fashion.

Ivica Skoko Bipa Fashion

Nakon ovog slavlja ženstvenosti koja je obilježila treći dan BIPA FASHION.HR-a, modna priča dolazi do samog finala. Posljednjeg dana publika će vidjeti nove kolekcije dizajnerskih brendova: BiteMyStyle by Zoran Aragović, LukA, Marina Design, ARILEO i INES Atelier.