Ivanka, Gobac i Mrle razveselili svoje obožavatelje!

Viktoria Šafranić 28. siječnja 2017.

Ivanka Mazurkijević, Davor Gobac i Damir Martinović Mrle u društvu Starog lisca i svojih fanova, sinoć su u Dirty Old Shopu prodavali posljednje ulaznice za dvoje za koncert Antivalentinovo 2. Stari lisac je snalažljiv, lukav, samouvjeren i s pravim odgovorom na svako pitanje i upravo zato podržava ovaj mini festival koji je svoju antikunzumerističku poruku […]

Ivanka Mazurkijević, Davor Gobac i Damir Martinović Mrle u društvu Starog lisca i svojih fanova, sinoć su u Dirty Old Shopu prodavali posljednje ulaznice za dvoje za koncert Antivalentinovo 2.

anti1

Stari lisac je snalažljiv, lukav, samouvjeren i s pravim odgovorom na svako pitanje i upravo zato podržava ovaj mini festival koji je svoju antikunzumerističku poruku ljubavi započeo prošle godine sloganom ”Ništa ljubav, samo karanje” da bi ove godine evoluirao u ”Ništa ljubav, turbo karanje”.

anti3

Također, Mrle je predstavio novi singl Let 3. Riječ je o pjesmi ”Karmen” koja će prvi put biti uživo izvedena na Antivalentinovu 2, 11.02. u Domu sportova! Pjesma je inspirirana Bizetovom operom Carmen gdje su u fokusu život i ljubavne nedaće prelijepe Karmen, a kako su je Letovci doživjeli posluštajte ovdje:

Davor Gobac elegantno je pozdravio i sve čitatelje portala Elegant.hr. Video snimku možete pogledati ovdje:

Ulaznice za dvoje su rasprodane, a od danas su prodaji samo pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Potražite ih u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka te u Dallasu (Paromlinska 49/1).

anti4

Ako pak Antivalentinovo 2 ipak ne možete zamisliti bez karata za dvoje, najbolje bi bilo da ih potražite na Facebook pageu Starog lisca!