Ivanina nakitarnica – perlice su zauvijek u modi

Viktoria Mikulić 07. ožujka 2017.

U djetinjstvu većina nas skupljala je salvete i sličice, no ne i talentirana dizajnerica…

Ivanina Nakitarnica – Ivana Ferenčak, zaljubljenica u perle i kristaliće, oduvijek je voljela raznolik nakit, no ono što je zamišljala u svojoj glavi i nije bilo tako lako pronaći. Tijekom studija počela je istraživati po knjigama, internetu  i učiti o raznim tehnikama kako bi ga i sama počela izrađivati, te tako svojim prijateljicama i sebi omogućila nešto posebno i drugačije. Upravo na temelju toga nastala je „Ivanina nakitarnica“, osnovana davne 2006. godine. Kroz dugogogodišnje iskustvo i uporan rad stvorila je velik krug zadovoljnih i stalnih klijentica.

Ivanina Nakitarnica

Ivana izrađuje nakit od poludragog kamenja, kristala, školjki, stakla, keramike, kosti, metalnih dijelova, kože, no također kombinira i neke druge vrste materijala, ovisno o zahtjevima i potrebama svojih vjernih kupaca.

Ivanina Nakitarnica

Budući da u ovome poslu moraš pratiti trendove, kod izrade nakita pazi se na svaki detalj. Na većini njezinih narukvica primijetit ćete malenu porukicu, citat, ili poseban simbol poput srca, ključa, leptira i slično…Tako svakome omogućuje da za sebe izabere nešto potpuno personalizirano i unikatno. Nakit prodaje preko svoje Facebook stranice, na kojoj ima zavidan broj fanova, njih čak 8600 koji strpljivo čekaju njene novitete. Sretna dobitnica je Suzana Mijić Horvat. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Svaka se žena ponekad treba nagraditi jer svi znamo da komad nakita, pogotovo ako je po nečemu drugačiji, može itekako učiniti da se žena osjeća ljepše, moćnije, te razvuče onaj svoj široki osmijeh kroz lice. A svi znamo da takva žena može osvojiti svijet. Ivanina Nakitarnica.

Ivanina Nakitarnica

Bilo da ste poželjeli neki novi ili jednostavno želite malo prepraviti već postojeći, ali vama važan komad nakita, ova sposobna dizajnerica vrlo brzo vaše zamisli pretvara u djelo. Za kraj svima želimo poručiti jedno…nakon dugo vremena, uvjerili smo se da upornost, talent i strpljivost još uvijek postoje, te da se u moru istih stvari ipak možeš istaknuti ako dovoljno vjeruješ u sebe i svoj rad. Stoga, vodite se njenim primjerom…Ivanina Nakitarnica.

Ivanina Nakitarnica

Ivaninu nakitarnicu možete posjetiti OVDJE.

 

IGRA DARIVANJA

Drage ljubiteljice perlica, u suradnji s brendom Ivanina Nakitarnica, jednu od Vas nagradit ćemo božanstvenom narukvicom iz nove kolekcije. Vaš zadatak je:

1. Like na Elegant.hr
2. Like i Share na ovu objavu
3. Like na Ivanina Nakitarnica

Igra darivanja traje do četvrtka, 09.03. do 12h. Sretno!

Ivanina Nakitarnica