Ivana Mišura zna kako do glatke, njegovane kože ?

Viktoria Šafranić 10. veljače 2017.

Model Ivana Mišura, Miss Universe za 2014. godinu, postala je nova brand ambasadorica kozmetičkog salona Tia Flores. Tia Flores nedavno se pridružila skupini najmodernijih salona nabavkom dijamantnog uređaja za mikrodermoabraziju, a u nježnom tretmanu i iskustvu glatke, regenerirane kože prva je uživala brand ambasadorica Mišura. U poplavi trendi zahvata, plastičnih operacija i tretmana botoxom, izazov […]

Model Ivana Mišura, Miss Universe za 2014. godinu, postala je nova brand ambasadorica kozmetičkog salona Tia Flores. Tia Flores nedavno se pridružila skupini najmodernijih salona nabavkom dijamantnog uređaja za mikrodermoabraziju, a u nježnom tretmanu i iskustvu glatke, regenerirane kože prva je uživala brand ambasadorica Mišura.

U poplavi trendi zahvata, plastičnih operacija i tretmana botoxom, izazov je pronaći metodu koja na neinvazivan način poboljšava izgled, a istovremeno na zdrav način čuva prirodne konture lica. Prirodni sjaj zdrave kože ipak se može lako postići i bez neželjenih nuspojava mikrodermoabrazijom, inovativnom tehnikom koja omogućuje učinkovite a nenametljive estetske i medicinske promjene. U nekim slučajevima moguće je višekratnim dolascima utjecati i na veća oštećenja, poput ožiljaka i dubljih bora.

„Iznimno sam zadovoljna rezultatom mikrodermoabrazije. Prvi put se susrećem s ovim tretmanom i nisam ni očekivala da će mi koža ovako blistati. Jedva čekam vidjeti i osjetiti rezultate nakon više dolazaka – sigurna sam da će me oduševiti!“ – izjavila je Ivana Mišura.

„Mikročestice ovim efikasnim uređajem nanosimo na željeno područje, najčešće lica, vrata i dekoltea. Čestice lagano skidaju stare stanice kože koje inače sprječavaju prodiranje aktivnih tvari iz kozmetičkih preparata i zbog kojih površina kože izgleda umorno i beživotno. Ovakav postupak omogućuje pozitivne i zamjetne rezultate te nema potrebe za agresivnim postupcima.“ – izjavila je vlasnica salona Ivana Paić-Karega.

Nakon mikrodermoabrazije koža je blago nadražena i crvenkasta, no cilj tretmana je poticanje samoobnove stanica. Sa starim stanicama otklonjena su oštećenja od sunca, fine linije i druge nesavršenosti. Nakon tretmana mikrodermoabrazijom, preparati poput seruma i krema prodiru u dublje slojeve kože i time potpuno iskorištavate vrijedne sastojke.