FOTO by Instagram @lilithbykatarinababan / @ivana_miseric

Poznati

Ivana Mišerić zadivila u vjenčanici i zaintrigirala misterioznom porukom

Mia Vodopija 15. listopada 2021.

Pogledajte Ivanu Mišerić u prekrasnoj kolekciji Lilith by Katarina Baban!

Popularna domaća radijska voditeljica, koja svojom vrckavošću i šarmom uveseljava slušatelje već dugi niz godina, podijelila je sa svojim Instagram fanovima fotografije haljina s potpisom domaćeg brenda Lilith by Katarina Baban.

Vječno pozitivna Velikogoričanka, čiji glas obožavaju mnogi, promovirala je kolekciju haljina, od kojih nam je za oko zapela upravo ona raskošna bijela za vjenčanje.

Njezini pratitelji bili su oduševljeni fotografijom, od kojih su mnogi komentirali kako Ivana divno izgleda, kako je žena svjetske ljepote te su uz komentare ostavljali srca.

Srca, vjenčanica i komplimenti odlično idu zajedno, pogotovo uz Ivanin komentar na sliku: „Danas sam upoznala svoju srodnu dušu“. Ne znamo govori li atraktivna plavuša o vjenčanici ili nam time želi otkriti da više nije single.

Kako u objavi govori o srodnoj duši, njezin kolega s radija Bruno Bucić brzo se je snašao i pitao pitanje koje je svima na pameti. „Kad ćeš se udati?“ pitao ju je, a voditeljica mu je odgovorila: „Hvala na pitanju, odlično je, dakle ima se tu puno toga reći, predlažem da se javiš u inbox pa da dam detaljniji odgovor“.

Ivana je sa suosnivačem hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat, Sandrom Murom, prekinula vezu prošle godine. Od tada ponovno živi u obiteljskoj kući u Velikoj Gorici i ne komentira vlastiti ljubavni život.

Slika s vjenčanicom nije jedina koja nas je zainteresirala. U vatreno crvenoj kao femme fatale ili u nježno ružičastoj, Ivana nas ostavlja bez daha – baš kao i haljine koje nosi. Lilith by Katarina Baban je modni brand namijenjen ženama koje još uvijek vjeruju u bajke.

Žena koja nosi Lilith slavi svoju ženstvenost i eleganciju, uživa u pastelnim nijansama kroz sva godišnja doba te se ne boji pokazati princezu u sebi. Lilith krojevima neodoljivo podsjeća na 50-e i 60-e godine prošloga stoljeća kada seksepil nije ležao u razgolićenosti već se decentno skrivao u detaljima koji su poticali maštu.

Za one koje žele saznati više o Lilith brendu, checkirajte njihovu službenu web stranicu.