FOTO by Instagram @koranagvozdic / @ivansaric

Poznati

Ivan Šarić proslavio 39. rođendan! “Divno je stariti uz tebe”

Daria Lovrić 23. svibnja 2023.

Voditeljica Korana Gvozdić obilježila je poseban dan emotivnim riječima...

Popularni hrvatski komičar Ivan Šarić proslavio je 39. rođendan u krugu svojih najbližih. Povodom rođendana na svom je Instagram profilu podijelio preslatku fotografiju na kojoj pozira s preslatkim sinčićem Oliverom.

“Moj 39. krug oko sunca. Imam sve, prekrasnog sina i ženu lijepu kao da je nacrtana. Ne trebam ništa… Osim možda da ne ostanem “visiti” na hi5.” – poručio je Ivan ispod objave, a pažnju je privukla “Korana” koja se ne nalazi na fotografiji nego je nacrtana.

Objava je istovremeno raznježila i nasmijala pratitelje koji su mu uputili lijepe želje povodom rođendana.

Prekrasna Korana i Ivan, rođendan su obilježili ručkom, a naša omiljena voditeljica podijelila je stariju fotografiju sretnog para i čestitala Ivanu rođendan.

“Sve ljubavne epitete već znaš, ali ja jako volim dodati i “prijatelju moj”. E pa prijatelju moj, znaš, puno smo mi tih tvojih rođendana proslavili i divno je stariti uz tebe. Za tvoj 29. ročkas veslali smo po maksimirskom jezeru, a za ovaj 39. mogu ti reći kako i dalje fino plovimo, možda još i bolje otkada imamo malog kapetana! Sve što želim je to da si mi sretan i zdrav! Sretan rođendan ljubavi!” – napisala je Korana uz njihovu zajedničku fotografiju s koncerta.

Na Instagram storyju kasnije je nadodala da je zbog ove objave shvatila da imaju malo zajedničkih fotografija posljednje dvije godine.

Naime, Ivan i Korana u sretnoj su vezi od 2012. godine, a postali su roditelji prije dvije godine. Sretnu vijest podijelili su tek nakon mjesec dana nakon rođenja sinčića.

Podsjetimo, prošli je mjesec preslatki Oliver u krugu roditelja proslavio svoj veliki 2. rođendan, a veseli je par dio slavljeničke atmosfere podijelio i na društvenim mrežama.