Ivan Rakitić jučer proslavio dvije pobjede!

Viktoria Mikulić 02. svibnja 2019.

Praznik rada inače je poseban dan za našeg reprezentativca, a sada mu je donio čak dva razloga za slavlje...

Za Ivana Rakitića, ponosnog oca dvije preslatke djevojčice, Althee i Adare, jučerašnji dan bio je zaista poseban. Njegova mlađa kćer Adara proslavila je svoj 3. rođendan, a mama Raquel i tata Ivan za tu su joj prigodu pripremili divnu rođendansku tortu s motivom policijskog psa ‘Paw Patrol’, jednog od omiljenih crtanih likova. Oboje su na svojim Instagram profilima postavili fotku s dirljivim tekstom na španjolskom jeziku.

Ivan je napisao:

“Bog mi je kroz život poslao poklone u obliku nevjerojatnih i nezaboravnih dana, dana kada ste ti i tvoja sestra rođene, dana kada sam bio najsretniji. Hvala ti što si bila najveći poklon u mom životu. Sretan rođendan kćeri, volim te!”

Jednako emotivnu čestitku svojoj je kćeri poželjela i predivna Raquel: “Sretan rođendan moja mala zvijezdo. Rođena si da nas ispuniš svjetlom, osmijehom i ogromnom radošću. Tvoj tata i ja smo jako ponosi na tebe, moj mali anđeo!”

https://www.instagram.com/p/Bw7GnQAlw7R/

Ovaj prelijepi bračni par raznježio je pratitelje koji su se vrlo brzo pridružili čestitkama.

Iako nema veće sreće od one kada si blagoslovljen ovakvom dječicom, slavni nogometaš sinoć je imao još jedan razlog za slavlje, a to je pobjeda njegovog kluba Barcelone nad momčadi Liverpoola.

Nakon povijesne utakmice, na svom Instagram profilu postavio je fotku s neponovljivim Leom Messijem te u samo 12h pokupio preko milijun i 300 000 lajkova. Ne sumnjamo da ćemo ovaj dvojac uskoro gledati u finalu kultnog nogometnog natjecanja UEFA Lige Prvaka.