FOTO by Instagram @iva__saric

Poznati

Iva Šarić podijelila fotografije obiteljskog odmora sa sinom Adrianom

Una Lora Banjac 10. lipnja 2024.

Dok tata Bruno upisuje pobjedu svoje reprezentacije protiv snažnog Portugala, Iva je sa zajedničkim sinom odlučila odmoriti u prekrasnoj Španjolskoj

Iva Šarić supruga je našeg poznatog nogometaša Brune Petkovića, te je već od ranije dobro poznata hrvatskoj javnosti jer smo ju često mogli vidjeti na TV ekranima.

Naime, Iva je 2019. radila kao televizijska voditeljica i novinarka te je tijekom jednog intervjua kliknula s našim reprezentativcem.

Iva ima dva sina iz prvog braka i jednog sina s našim reprezentativcem, a dok tata Bruno upisuje pobjedu svoje reprezentacije protiv snažnog Portugala, Iva je s njihovim sinčićem odlučila odmoriti u prekrasnoj Španjolskoj.

Instagram @iva__saric

Naime, za destinaciju uživanja nje i najmlađeg sina Adriana, Iva je odabrala magičnu Mallorcu – najveći otok među španjolskim Balearima.

Mallorca je poznata po neodoljivo bistrom i plavom moru, bogatoj kulturi te prekrasnim plažama, prirodi i mediteranskoj hrani.

Instagram @iva__saric

Sve navedeno može se prepoznati u galeriji divnih fotografija koje je Iva objavila na svom Instagram profilu.

Na fotkama se mogu vidjeti predivne pješčane plaže, ukusna hrana i osvježavajuća pića, fotke resorta u kojem je odsjela sa sinom te neizostavni Spiderman rekviziti za plažu po mjeri malenog Adriana.

Instagram @iva__saric

Iva je, osim što je prekrasna žena, vrlo dobra i brižna majka koja svoju djecu uvijek stavlja na prvo mjesto i posvećuje im more ljubavi i pažnje.

I dok Iva zasluženo odmara, tati Bruni i cijeloj našoj reprezentaciji želimo puno sreće u narednoj utakmici protiv Španjolske!