Obuća

IVA ŠARIĆ LEKO otkriva kako ostati fit ovog ljeta!

Viktoria Šafranić 29. svibnja 2017.

Ljeto, mnogima najdraže godišnje doba, koje će se prema najavama pamtiti po iznimnim vrućinama, već kuca na vrata

A s time i naša želja da budemo fit i u dobroj formi pred godišnje odmore koje svi željno čekamo.

Otkako je 42.2 Running Store u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici otvorio svoja vrata, postao je omiljeni saveznik u misiji da što prije uskočimo u najdraži kupaći kostim i budemo zadovoljni svojim izgledom. Ovaj dućan specijalizirane sportske obuće i odjeće za trčanje otvorio je početkom godine svoja vrata svim trkačima, profesionalnim i svim ostalim ljubiteljima aktivnosti koja dokazano najbolje oblikuje naša tijela te oduševio brojne sugrađane.

Među njima i prekrasnu Ivu Šarić Leko, veliku zaljubljenicu u ovu sportsku aktivnost, kojom započinje gotovo svaki dan. Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica zna kako su zdrav način života i ova nezaobilazna tjelesna aktivnost idealan i neophodan spoj za održavanje tijela u fit formi, na kojoj bi joj pozavidjele i vrhunske sportašice.

Iva je velika obožavateljica trčanja, stoga ne čudi kako joj je upravo 42.2 Running Store baza u kojoj se opskrbljuje najboljom sportskom opremom. Uz ponudu vrhunskih sportskih brandova kao što su Adidas, Ascis, Saucony, New Balance, Mizuno, Brooks i brojni drugi, 42.2 Running store ponosi se i svojim educiranim osobljem, koje svakom posjetitelju pomaže u određivanju stanja forme, stručno ih savjetuje i preporuča opremu koja će im najbolje odgovarati za trčanje. Uz to, dućan nudi inovativne programe – yogu za trkače koja će pomoći u sprječavanju i saniranju ozljeda posebnim vježbama, opremljen je trakom za trčanje te svlačionicom s tušem koja će mnoge potaknuti da nakon dnevne doze trčanja požure u svoj omiljeni dućan kako bi se osvježili.

42.2 Running Store znakovitim se imenom poziva na duljinu najvećeg trkaćeg izazova i samim time ističe motivaciju za postizanjem cilja. Iva Šarić Leko pokazala je kako je i više nego spremna za cjelodnevna uživanja na najdražoj plaži, a ni drugima za isto ne treba mnogo – uz malo volje i vremena te omiljeni sportski dućan u Frankopanskoj 2a, brzo ćete zasjati u vrhunskoj fit formi.