FOTO by Instagram @ivaradic

Film

Iva Radić u društvu Harrison Forda!

admin 10. kolovoza 2021.

Kada se nalaziš na istom mjestu kao i Indiana Jones!

Čini nam se da ovog ljeta svi putevi vode u Dubrovnik, sudeći prema brojnim slavnim zvijezdama koje su upravo ovaj šarmantan grad odabrale kao savršenu ljetnu destinaciju.

Kako domaće, Dubrovnik u istoj mjeri privlači i strane turiste pa se tako ovog ljeta tamo provode Vanessa Bryant, udovica Kobe Bryanta i njezine tri kćeri, kao i Viktorijine anđelice koje su u našem znamenitom gradu proslavile djevojačku večer.

Ipak, najzanimljiviji od svih nam je jedan od najdražih glumaca iz našeg djetinjstva, Harrison Ford koji je utjelovio Indianu Jones s kojim je stekao svjetsku slavu. Najzapaženija uloga je i ona iz neponovljivih Zvjezdanih ratova, a ostvario se još u brojnim drugim filmovima poput ‘Američki grafiti’, ‘Svjedok’ i slično. 

Harrison Ford ovog je ljeta odlučio posjetiti Dubrovnik zajedno sa suprugom Calistom Flockhart, koju pamtimo iz odvjetničke serije Ally McBeal, i sinom Liamom. 

Odsjeli su u vili koja se nalazi odmah pored hotela Excelsior, gdje upravo odsjeda i naša poznata poduzetnica Iva Radić.

Zanosna brineta iskoristila je priliku da se slika s poznatim glumcem te je potom počastila pratitelje fotografijom u na svom Instagram profilu uz simboličan tekst: 

“toliko sam ponosna da ovakva gospoda, umjetnici, velika svjetska imena, a opet toliko jednostavni i pristupačni ljudi posjećuju našu zemlju…

….“We all have big changes in our lives that are more or less a second chance. …

Oduvijek se vodim ovom”! #harrisonford