FOTO by Mohito

Moda

Istodobno ležeran i profinjen komad dolazi u obliku Mohito traper haljine!

Viktoria Mikulić 15. travnja 2021.

Umjesto traperica, ove sezone fokus stavljamo na denim haljine!

Pretpostavljamo da ne postoji ormar na svijetu koji nije naoružan barem s jednim ili dva para traperica. Bez njih jednostavno ne možemo jer imaju sve karakteristike kojima težimo.

Bogata ponuda istih na tržištu, udobne i kvalitetne, pristupačnih cijena, klasičnog izgleda koji možemo kombinirati uz mnoštvo odjevnih predmeta…sve su ovo prednosti zbog kojih svake sezone poželimo novi model. Ne možemo se zasititi prepoznatljive plave boje, posebice one s efektom ispranog trapera.

Osim hlača, preferiramo i drugu odjeću napravljenu od trapera kao što su denim jakne, haljine i suknje…

Mohito nam svakog tjedna priušti nekoliko zanimljivih noviteta među kojima se istaknula kratka traper haljina stvorena za casual i profinjene prigode.

Zbog neobičnog ovratnika, s gornje strane nalikuje traper jakni, samo s kratkim rukavima. Tu su još gumbići, džepovi i elastična traka na sredini koja ističe struk.

Model je nosi uz sandale još joj daje elegantni prizvuk, no prave coolerice će je najčešće nositi uz tenisice ili neki drugi ležerniji tip obuće.

Stvorena je za nošenje od proljeća pa sve do kraja jeseni jer se može nositi samostalno ili u kombinaciji s drugim odjevnim predmetima. U svim izdanjima ova će ljepotica izgledati besprijekorno. Njezina cijena iznosi 329,90 kuna, a pronaći je možete na LINKU.