FOTO by Instagram @dinopark_funtana / @nanulananula

Zabava

Istarski raj za najmlađe! Dinopark Funtana i njegov najšarmantniji mostić!

Viktoria Mikulić 11. kolovoza 2021.

IT mjesto za posjetiti ovog ljeta!

Dinopark Funtana tematski je park pun interesantni atrakcija što ga čini odličnom destinacijom za obiteljski izlet. Smješten u samom srcu Istre, nekoliko minuta od Poreča, okružen je velikom šumom koja garantira hlad.

U areni DINO DOME koja obuhvaća čak 1000 sjedećih mjesta izvode se JURRASIC SHOW dnevne predstave.

Za provod na otvorenom tu su gusarski brod TORTUGA, adrenalinska vožnja DRAGON COASTER, radionica iskopavanja kosti dinosaura FOSSIL SAFARI te SEA MONSTERS, izlošci pretpovijesnih morskih stvorenja u prirodnoj veličini.

Jedan od najomiljenijih doživljaja naših najmlađih koje mogu iskusiti u Dinoparku Funtana je jahanje na poni konjima i posjeta dječjem ZOO-u. Kako zabave ne bi manjkalo, samo u Dinoparku Funtana nude mogućnost jahanja dinosaura za nezaboravno iskustvo.

U Dinoparku ćete također proći kroz razne dijelove svijeta, kroz mnoga vremenska razdoblja i upoznati više od 80 različitih dinosaura – sve kako biste dobili što širu i potpuniju sliku o ovim čudesnim bićima.

Ono što Dinopark čini jedinstvenim jest to što su makete dinosaura pokretne, glasaju se i napravljene su u prirodnoj veličini! Možete ih doživjeti šetajući parkom u predivnoj gotovo netaknutoj prirodi diljem drvene staze duge 1.5 km.

Staza je dijelom u šumi, a dijelom na otvorenom; dijelom je na zemlji, a dijelom iznad stijena; dijelom je ravna, a dijelom strma – i na taj način u potpunosti pruža nezaboravno i autentično iskustvo ovih veličanstvenih stvorenja!

Osim navedenih atrakcija, u parku se nalaze i mini lunapark, dječji vlakić, trampolini, vrtuljci, dino streljana i nekoliko restorana. No najposebniji od svega je mostić koji podsjeća na one iz crtanih filmova koji se nalaze usred džungle.

Srećom, ovaj drveni mostić je stvaran i pouzdan stoga ne propustiti okinuti selfie sa svojom obitelji, baš kao što je to učinila Nataša Janjić.

Kako bi ovo iskustvo zaista bilo nezaboravno, zabavni dio programa i sve predstave u Dinoparku su besplatne.

Svaki član obitelji u Dinoparku Funtana pronaći će nešto za sebe, a dojmovi mališana koji su ih već posjetili najbolja su garancija tome. Za sve dodatne informacije o Dinoparku, posjetite njihovu Facebook stranicu.