FOTO by Sisley

Moda

Istaknite vrat i ramena u Sisley off-shoulder haljini plave ili bijele boje!

Antonija Andabak 31. svibnja 2020.

Dugačka haljina koju ukrašavaju volani, romantičan je izbor za stylish šetnju gradom!

Za ljeto obožavamo haljine koje omogućavaju nesmetano kretanje, tj. čiji je adut praktičnost, a istodobno osiguravaju besprijekoran izgled. Upravo smo takvu haljinu našli na web shopu francuskog brenda Sisley.

Sisley kroz svoje kolekcije vjerno prenosi francuski chic, suptilnost u krojevima, no opet, brend svoje kolekcije podiže na viši nivo detaljima što ih u trenu učini bezvremenskim komadima koje nećete odbaciti nakon jedne sezone.

Kakav smo ljetni komad odjeće tražili, takav smo i našli i to u obliku haljine spuštenih ramena, popularno nazvane off shoulder dress koja će i ove sezone biti jedan od najpoželjnijih odjevnih predmeta- s razlogom, složit ćete se.

Tražite li haljinu koju ćete detaljima pretvoriti iz dnevne u party haljinu, na pravom ste mjestu. Za dnevne kombinacije predlažemo plavu haljinu koja podsjeća na denim materijal, no u kombinaciji s tenisicama daje pravi casual-sportski stil koja dozvoljava cjelodnevni jurišanje gradom.

Bijela haljina s druge strane, uz primjerice smeđi pleteni remen i drvene sandale na visoku petu, daje potpuno drugačiji dojam i mijenja priču u drugom, romantičnom smjeru. Volani na dnu haljine te nabori u predjelu ramena daje ženstvenu i razigranu notu koju obožavamo, osobito za ljetne dane.

Cijena haljine nešto je viša s obzirom na ime renomiranog brenda i iznosi oko 88,95 funti, no budite sigurni da se za kvalitetan komad odjeće isplati dati posegnuti dublje u novčanik.

Vaš primjerak romantične francuske krasotice potražite OVDJE.