Isprobali smo! 6 učinkovitih šampona koji će vašoj kosi dati željeni volumen!

Viktoria Mikulić 02. rujna 2019.

Svih šest dostupno je u Hrvatskoj...

Mousse, razni sprejevi i preparati za ‘boostanje’ korijena – ako pokušavate svojoj kosi povećati volumen, vjerojatno imate nekolicinu proizvoda koji će vam pomoći da postignete svoj stvarni cilj.

No možda je došlo vrijeme da ih sve stavite sa strane: Kako biste postigli volumen o kojem sanjate, najvažnije je koristiti pravilan šampon za kosu koji je baza svim ostalim proizvodima koji vam dodatno pomažu tijekom feniranja.

Na tržištu ih ima nekoliko koji ne samo da čiste vašu kosu, daju joj veći sjaj i dodaju volumen, već je i ne opterećuju teškim sastojcima.

Kiehl’s, Philip B., Kerastase, Leonor Greyl, Herbal Essences i Head&Shoulders – bez obzira odlučite li se za ravnu kosu, konjski rep ili lagane kovrče, ovi šamponi nabolji su odabir da ostvarite željeni cilj!

I sami smo ih isprobali te moramo priznati da su nas se posebno dojmila dva šampona. Kerastase je inače naš favorit i dovoljna je samo mala količina (veličine lješnjaka) da se svi njegovi sastojci jednako rasprše po kosi. Drugim riječima svaki pramen dobit će jednaku kuru volumena, a ova linija je također obogaćena i hijaluronskom kiselinom.

Ako pak vašoj kosi treba doza hidratacije, ali ne želite da ona izgleda izmrcvareno, ova formula s potpisom Kiehl’sa postati vaš novi BFF. Sjeme jojobe i ekstrakt meda njeguju vašu kosu – bez da je maste – a proteini riže i pšenice daju vašoj kosi mekan i dodirljiv volumen. Obožavamo ga!

Kakvi su vaši dojmovi? Jeste li već koji isprobali?