FOTO by Instagram @2imagepoznan / @ emilia_rose_beauty / @laura_frances_beauty

Ljepota

Isprobajte manikuru s lišćem – unikatan jesenski trend!

Mia Vodopija 17. rujna 2021.

Ove nokte ćete poželjeti imati...

Sada kada su prvi jesenski dani stigli, vrijeme je da se oprostimo s ljetnim aktivnostima, modom toplog vremena i onim zabavnim, svijetlim neonskim bojama za nokte.

Zapravo, osim ugodnog jesenskog džempera, najbolji dodatak za ovu hladniju sezonu na koju ste toliko dugo čekali je manikura u jesenskim nijansama.

Postoje neke boje koje rado vežemo uz jesen jer nas podsjećaju na jesensku prirodu – to su duboke ili prigušene boje poput bordo, narančaste, smeđe, tamno zelene, tamno plave, crvene pa čak i zlatne boje.

Odabir samo jedne od njih savršeno funkcionira za svaki dan ili pak kao manikura za svečanije prigode. No, ako vam je dosta monokromatičnosti noktiju, isprobajte nešto novo!

Za početnike u umjetnosti noktiju postoji mnoštvo jednostavnih ideja prikladnih za vas. Na primjer, isprobajte naljepnice za nokte za cool jesenski izgled, za koji se niste morali puno mučiti.

Videozapisi na internetu nude upute i savjete korak po korak. Za intrigantniju manikuru, možete se okušati u postavljanju listića na jednom noktu, koji bi vam bio akcentni nokat ili čak na svima.

Ako niste fanovi DIY manikura, prepustite se profesionalcima u ruke i isprobajte najnovije trendove jesenskih noktiju.

Bilo da to učinite sami ili odete u salon za nokte, ove jeseni neka vaši nokti reflektiraju prirodu s fora unikatnom manikurom.