FOTO by Aquae Vivae

Zabava

Ispratimo 2022. godinu na pool partiju u Aquae Vivae Krapinskim Toplicama

admin 15. prosinca 2022.

Bazen, sauna, masaža, DJ i neograničen broj pjenušaca

Ako još niste, sigurni smo da ćete kroz koji dan sve više čuti pitanje – gdje ćeš za Novu godinu? Neki su svoj najluđi dan u godini već odavno isplanirali, drugi tek kreću u pripreme planiranja dok je najveći broj onih koji još uvijek o tome ne razmišljaju.

U nastavku vam donosimo jedan prijedlog uz koji možete ispratiti 2022. godinu, uključuje dobru zabavu, hranu i piće, a nakon njega osjećat ćete se odmorno, relaksirano i opušteno.

Najopušteniji ispraćaj 2022. godine

Narodna poslovica kaže da kakve volje budeš tokom Stare godine takvo te raspoloženje može očekivati i u Novoj godini. Kako bismo posljednjeg dana u godini bili maksimalno opušteni donosimo vam jedan prijedlog, a mjesto radnje je vodeni park Aquae Vivae.

U sklopu ovog prijedloga nalaze se bazen, sauna, masaža, DJ i neograničen broj pjenušaca, a u nastavku vam donosimo sve informacije o ovogodišnjem POOL PARTIJU u Aquae Vivae Krapinskim toplicama.

Neka posljednji sati u 2022. budu maksimalno opuštajući

31.12.2022. vodeni park Aquae Vivae priprema POOL PARTY, a glavni cilj su zabava i opuštanje. Tobogan, valovi, ronjenje, podvodne masaže i masažne ležaljke, košarka u bazenu, vodena olimpijada,  mini water disco i bogate nagrade za najuspješnije samo su dio onog što vas čeka u ponudi.

Akrobacije s vatrom Mirte Meštrović i LED & BUBBLE show naše plesačice svjetskih koreografija Margi Goleš uvesti će nas u posljednje sate 2022. koje ćemo obilježiti vatrometom u 20 sati i pjenušcem koji će gostima biti uslužen uz bazen. 

Aquae Vivae Pool Party

Aquae Vivae vodeni park nalazi se na samo 50 kilometara od Zagreba, a za sve goste osiguran je veliki besplatni parking tik uz sam ulazak. Najveći bazen je kombinirano unutarnje – vanjski bazen, a prostire se na preko 500 m2, a od toga 120 m2 u vanjskom dijelu. 

Ukupno ima 37 vodenih atrakcija (slapovi, gejziri, podvodne masaže) koje se naizmjenično uključuju u unutarnjem dijelu, te još 25 vodenih atrakcija u vanjskom dijelu. Posebna atrakcija je veliki vodeni tobogan s najvišom točkom na 5 metara visine i duljinom staze od ukupno 50 metara.

Finska sauna, Bio sauna, Grijane ležaljke i Klupe za odmor samo su dio ponude za one koji se žele maksimalno opustiti.

Aquae Vivae ima bogatu ponudu sadržaja od kojih će svatko pronaći svoju oazu za opuštanje.

Rezervirajte termin za najluđi Pool Party 31.12.2022.

  • Cijena ulaznice za djecu od 4 – 18 godina iznosi 100,00 kn ( 13,27 €) po osobi.
  • Mlađi od 4 godine ne plaćaju ulaznice.
  • Cijena ulaznice za starije od 18 godina iznosi 200,00 kn (  26,54 €) po osobi.
  • Goste primaju samo uz prethodne rezervacije. Ulaznice možete rezervirati na info@aquae-vivae.hr
  • Radno vrijeme 31.12.2022. je od 09:00-22:00.
  • Radno vrijeme 01.01.2023. je od 10:00-21:00.