FOTO by Amazon

Dekor

Ispijanje omiljenih napitaka nikada nije bilo slađe!

Mia Vodopija 19. siječnja 2022.

Sara Miller šalice u kojima ćete rado ispijati čaj ili kavu

Hodate prekrasnom pješčanom plažom držeći se za snažnu ruku Regé-Jean Pagea (Simona iz Bridgertona).

Sa svojih 185 cm, ovaj markantni tamnoputi ljepotan debelih crnih obrva, nagne se kako bi vas poljubio i…. tada vas probudi zvuk alarma na mobitelu. Lijeno se dižete i blago razgibavate kako biste razbudile tijelo. “Šteta što Regé-Jean nije tu”, tužno pomislite pospremajući prazni krevet.

Čujete brzo tapkanje koraka prema sobi i na vratima ugledate crno-bijelog mješanca, vašeg Simona, koji vas nestrpljivo promatra dajući vam do znanja da je gladan. Pomazite njegovo mekano dugačko krzno i odšetate do osunčane kuhinje gdje se opet rastegnete. U metalnu posudicu stavljate psu dozu suhe hrane i svježu vodu, dok razmišljate što biste doručkovale prije posla.

U ovoj novoj godini nema mirisnih kroasana i buhtli od čokolade za doručak, kao ni muffina od borovnice i palačinki s džemovima – to vam je bila jedna od novogodišnjih odluka koje se, sredinom siječnja, i dalje držite (za sada). Dva jaja, koja šnita sira i integralnog tosta uz rajčice dat će vam dovoljno energije za produktivno jutro. Ali to nije sve što vam treba za pravi početak dana…

Neodoljivi Simon mašućeg repa veselo vas promatra dok otvarate kabinet sa šalicama. Vrijeme je za čaj! Prestale ste piti kavu jer vam je srce od nje previše lupalo i to vas je činilo anksioznima.

Čaj je bolja opcija, tješite se, slušajući zvuk vode koja pomalo ljutito kipi u kuhalu.

Hoćete li se odlučiti za šalicu natpisa “najbolja sestra”? Hm, ne danas. Osjećate da će biti dobar dan. Od svih mogućih šalica odabirete onu najnoviju, onu posebnu.

Spuštate vrećicu zelenog čaja u jednu od Sara Miller šalica kojima ste se počastile ove godine. Naručile ste ih s Amazona za £49.00.

Set od četiri porculanske šalice dolazi s četiri odgovarajuća tanjurića, a svi motivi ptica i prirode na šalicama pozlaćeni su 22-karatnim zlatom. Fancy!

Volite gledati u te lijepe delikatne ptičice dok doručkujete i ispijate čaj. Nakon što ste se potpuno spremile za posao, uzimate torbu i Simonov povodac.

Da, radite u dog friendly uredu i život je lijep, baš kao i Regé-Jean Page.