FOTO by ALDO

Moda

Iskoristite sniženja i počastite se novom Aldo torbom!

Mia Vodopija 05. siječnja 2022.

Aldo nas još nije razočarao...

Dok skrolate Instagramom i Facebookom gledajući slike novogodišnjih zabava, šarenih i šljokastih outfita te čitate o raznim novogodišnjim odlukama vaših prijateljica i prijatelja, pada vam na pamet da početak godine označava i sniženja.

Vaši najdraži brendovi, bilo high street bilo dizajnerski, spustili su cijene čak do 60%, zbog čega si ne možete pomoći i kupiti samo jednu stvar. Ako se možete počastiti nečim lijepim i kvalitetnim, zašto to ne biste iskoristile?

Slično i mi razmišljamo dok pregledavamo Aldo stranicu i divimo se svim tim cipelama, čizmama, torbama, ruksacima i modnim dodacima koje priželjkujemo imati u svojoj garderobi.

Odabir ipak pada na torbe jer su torbe, uz cipele, naša velika ljubav, a vjerujemo i vaša! Ako želite ‘podići’ vaš look, udahnuti mu život ili injektirati dozu stila, nova torba je pravo rješenje za vas. U galeriji ispod možete vidjeti naše Aldo odabire:

Idete na dejt, ali ne znate što biste sparili s dugom sivom pletenom haljinom, krem čizmama i smeđim kaputom? Mi predlažemo malu smeđu ili crnu torbu u koju će savršeno stati mobiteli, ključevi, ogledalce, sjajilo, kaugume i naravno, novčanik.

Napokon ste prošli u drugi krug intervjua za posao i želite ostaviti odličan dojam? Torba neutralnih boja poput krem, smeđe, bež ili losos ružičaste bila bi naš izbor – ipak ne želimo previše upasti u oči sa šarenom torbom. Bitno je zadiviti buduće šefice i šefove našim intelektualnim sposobnostima, a ne samo stilom.

Koju god odabrali, jedno je sigurno – ovaj kvalitetni kanadski brend vas neće razočarati.