FOTO by Replay / Instagram @slakipalaki / Aldo

Moda

Isfurajte šarmantnu modnu kombinaciju koja popravlja dan

Daria Lovrić 04. svibnja 2022.

Istražili smo gdje možete nabaviti ove efektne modne komade i po kojoj cijeni

Slađana Ostić, poznata je kao modna influencerica i jedna od panelistica i članica žirija u finalnom eventu modnog natječaja Tower Centra Rijeka. Ona svakodnevno oduševljava svoje pratitelje svojim prepoznatljivim stilom i odjevnim kombinacijama na jednom od najuspješnijih profila na Instagramu.

Slađana je inače završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te je neko vrijeme provela radeći u struci. Danas je ponosna vlasnica vlastite agencije za digitalni marketing i uživa u tome.

Zaljubljenica u putovanja, modu, hranu i fotografiju već godinama vodi uspješan Instagram profil kojim nas svakodnevno inspirira svojim trendi kombinacijama kada ne znamo što bi obukli.

Posebno smo se oduševili casual outfitom koji je nedavno objavila pa smo se potrudili istražiti gdje možete nabaviti ove atraktivne komade.

1.690,00 kn

„Trebam li ovu pink jaknu? Trebam!“ – poručila je Slađana svojim pratiteljima. Ispod fotografije su se nizali pozitivni komentari vezani za pinky statement jaknu: „Ova jakna je sve“. Ovaj predimenzionirani baloner s max džepovima dolazi s potpisom modnog brenda Replay.

Najviše pratitelja je zanimalo gdje je Slađana nabavila tenisice: „Ja trebam ove tenisice!“, dok nisu izostali ni komentari za jednostavnu, a opet upečatljivu torbu.

670,00 kn

Malo tko ne prepoznajte ove neodoljive bijele tenisice koje su apsolutni hit ovog proljeća. Radi se o popularnom Aldo paru sa srcima, dok je torba u boji kadulje modnog brenda s.Oliver i trenutno je na sniženju.

489,00 kn

Ono što se najviše dopada našem amaterskom oku je kombinacija boja na samoj slici. Upečatljive boje poput ružičaste, zelene i plave savršen su kontrast sivom riječkom nebu, tako da od nas, osim za outfit, čista desetka Slađani i za fotografiju!