FOTO by Instagram @frankaofficial

Poznati

Iščekivanju je došao kraj! Franka i sinčić Viktor ponovno u zagrljaju Vedrana!

Krešimir Šustić 06. travnja 2020.

Novopečeni roditelji uživaju u obiteljskim trenucima

Nedaće koje su nas trenutno snašle pokazuju koliko je obitelj važna u našim životima. Ne postoji ta stvar koju jedan zagrljaj voljene osobe ne može riješiti.

Novopečena mama Franka vrijeme u izolaciji provodi s malenim Viktorom kod svojih roditelja u Istri, no bez svog dragog supruga Vedrana. Pošto on zbog posla boravi u Moskvi, često su razdvojeni i ne provode vrijeme skupa. Pandemija korona virusa ovu je situaciju dodatno otežala, ali sada su napokon zajedno.

Jučer je maleni Viktor proslavio 3 mjeseca, a kao šlag na torti s njim je bio i njegov tata. Na Instagram profilu poznate pjevačice, osvanula je fotka na kojoj malena, ali sretna obitelj zajedno uživa u prirodi. Popodnevno sunce za mladu obitelj očito nikada nije bilo toliko slatko.

Uz objavu je napisala: “Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka … A i to što je tata napokon s nama![Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja-tjeranje mačaka iz vrta..].”

Raznježila je svoje obožavatelje sretnom viješću i pokazala kako je ljubav najjače oružje u ovo teško doba. Mnogi su se pitali gdje je njihov četveronožni član obitelji, ali on je očito imao pametnijeg posla od slikanja za društvene mreže.

Porukom: “Ako ćemo izvući pouku iz svega ovoga, ta je – budimo jedno s prirodom.” , predivna mama je pokazala koliki je optimist i kako vjeruje da će se sve ovo dobro završiti.