FOTO by Intimissimi

Moda

Intimissimi luksuzne satenske pidžame nosili bismo ispod bundice na piće s BFF!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2023.

O da, toliko su glamurozne!

Ako na kraju svog dana želite osjetiti dašak luksuza, ne tražite dalje od svilene pidžame. Obući novi par svilenkasto mekih hlača prije no što utonete u san najbolji je način da se opustite i zaspite.

Satenske pidžame dokaz su da briga o sebi dolazi u najjednostavnijem obliku

Iako zima još nije stigla, hladne večeri i maglovita jutra sasvim su dovoljan razlog za ulaganje u komplet svilene pidžame. Ovom investicijom poboljšat ćete kvalitetu svoje rutine spavanja i bit će vam ugodno tijekom cijele noći.

Zašto je toliko satenska svila toliko posebna tkanina?

Svilena pidžama je mekana na dodir, lagana i ima sposobnost reguliranja temperature, što ujedno znači da je istodobno idealna za nošenje tijekom ljeta i zime. Osim toga, svilena pidžama može dodati dodir elegancije vašoj rutini spavanja.

Talijanski brend Intimissimi počastio nas je s jednim chic novitetom – modelom svilene pidžame koji dolazi u 8 boja, a nama se ususret blagdanskom razdoblju najviše svidjela ona u crvenom tonu koju nosi i modna ikona J.Lo.

Također, ove svilene pidžame dostupne su još u plavoj, bež, smeđoj, zelenoj, crnoj, bijeloj, sivoj i lila nijansi. Koji god odabrali, ovaj sofisticirani komad imat ćete godinama, bez obzira nosili ga samo u posebnim prilikama ili tijekom čitavog zimskog razdoblja.

Cijena Intimissimi pidžame od svilenog satena iznosi € 79,90, a pronaći je možete na LINKU!