Moda

Intimissimi Kiss print na boksericama i čarapama kao savršen poklon za njega!

Antonija Andabak 08. veljače 2021.

Intimissimi je ovog puta lansirao pregršt štosnih bokserica kojima možete obradovati svog dragog!

Ako ste se nekada našli u situaciji da za svoju jaču polovicu kupujete poklon “pet do dvanaest”, dobrodošli u klub kampanjaca koji na kraju ipak nađu savršen dar kojim će obradovati svog dragog.

Uz našu pomoć, vjerujemo da ćete skratiti vrijeme potrage i odabrati nešto iz Intimissimi nove kolekcije!

Primijetili smo da je Intimissimi ovoga puta za nju odlučio kreirati veoma sexy donje rublje s mnoštvo lagane čipke, kvalitetnih svilenkastih materijala i to pretežito u zavodljivoj crnoj boji, dok je liniju za muškarce zamislio u zabavnom tonu s pregršt otkačenih uzoraka koji svojim oblicima aludiraju na “muški ponos“.

Uz to, lansirane su i matching čarape jer ipak: Što je muškarac bez čarapa unutar svoja četiri zida? Must have ove sezone jesu matching komadi, stoga smo sigurni da će izborom poklona biti i više nego zadovoljan!

S obzirom na to da Valentinovo-manija doseže svoj vrhunac, za oko su nam zapeli matching komadi u obliku bokserica i dugačkih čarapa s pusicama i “smack” natpisom koji bi neki mogli doslovni shvatiti.

Čarape i bokserice su kreirane od udobnog pamuka, rastezljivog su materijala koji jamči dugotrajnost nošenja.

Smatrate li da će upravo ovaj uzorak osvojiti vašeg muškarca, možete ga kupiti na službenoj Intimissimi stranici i izdvojiti 170 kuna za bokserice i 86 kuna za čarape ili si dati truda i pogledati sve Intimissimi bokserice na OVOM linku i odabrati one koji će podignuti temperaturu u spavaćoj sobi.