FOTO by Intimissimi

Moda

Intimissimi grudnjak u čak sedam spektakularnih nijansi! Pronađi svoju omiljenu boju!

Antonija Andabak 21. veljače 2021.

Ove grudnjake sigurno nećete jedva čekati skinuti sa sebe!

Modno osvježenje u proljeće ne zahtijeva samo obnavljanje garderobe glede haljina, bluza, jaknica i salonki, već i donjeg rublja koje dokazano utječe na naše samopouzdanje!

Zašto ga ne biste podigli Intimissimi grudnjakom u svojoj omiljenoj nijansi?

Gradacija ružičaste nijanse od blijedo ružičaste do one zagasite, suptilno je prekinuta grudnjakom u vibrantno crvenoj nijansi, a spomenuta se gradacija nastavlja u zelenim tonovima čije će pobornice moći birati između nježnije varijante ove smirujuće boje, do one nešto tamnije u tzv.aquamarine zelenoj nijansi!

Kao što smo spomenuli, vaše se samopouzdanje može istog trena boostati pravilno odabranim donjim rubljem, što znači da isti zapravo mora biti udoban ali i sexy.

Upravo te kriterije ispunjava ova šarolika kolekcija lansirana u vrijeme kada nas veseli sve što unosi živost u našu svakodnevicu, stoga krenite od basic komada poput matching gaćica i grudanja bez kojih naravno, ne izlazimo iz kuće.

Grudnjaci udobnih košarica savršeno će pristajati manjim do srednje velikim grudima upravo zbog modela bez žice koje će ih lijepo poduprijeti, a svoj će krug obožavateljica pronaći među ženama koje ne podnose neudobnost push-up grudnjaka koji su danas nezamislivi bez ušivene žice.

Ako ste jedna od onih žena koje skidaju grudnjak čim naprave prvi korak u vlastiti dom, uz ovu kolekciju laganih, udobnih i estetski privlačnih grudnjaka, nećete niti osjetiti da ga imate na sebi, a osjećat ćete se ženstvenije i spremnije za sexy igrice.

Svoju boju grudnjaka, čija cijena iznosi 300,00 kunacheckirajte u galeriji!