FOTO by Instagram @intimissimiuomo

Elegant

Intimissimi efektna kolekcija bokserica kao savršen poklon za vašu jaču polovicu!

Daria Lovrić 13. veljače 2023.

Obradujte vašeg dragog donjim rubljem zanimljivog dizajna...

Zadnjih nekoliko dana pomno pratimo nove kolekcije omiljenih brendova u potrazi za romantičnim odjevnim komadima i modnim dodacima koji će upotpuniti naš valentinovski look.

Vjerujemo da ste već pronašle haljinu, cipele, efektne hulahopke sa srcima i zavodljivo donje rublje u romantičnom izdanju i već u nekoliko navrata svom dragom naglasili što biste voljeli dobiti za Valentinovo.

Naime, ako slučajno spadate u onu skupinu koja još uvijek nije pronašla poklon za svoju jaču polovicu i planirate ga tražiti „pet do dvanaest“ nastavite s čitanjem.

Intimissimi print na boksericama kao savršen poklon za njega!

Prije nego smo škicnuli kolekciju za njega, morali smo baciti oko prvo na Intimissimi donje rublje koje je stvoreno za strastvene noći. Nakon što smo napunili svoje košarice, posvetili smo se odabiru donjeg rublja za našeg muškarca.

Muške bokserice – $18

Primijetili smo da je Intimissimi kao i svake godine liniju za muškarce zamislio u zabavnom tonu s pregršt zanimljivih i razigranih uzoraka. Uz patlidžane i biljarske kugle, u muškoj kolekciji pronaći ćete efektne bokserice sa srcima i žaruljom.

Naš favorit su preslatke bokserice s plišanim medvjedićem koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice i vama i vašoj jačoj polovici.

Cijelu kolekciju škicnite putem Intimissimi web trgovine ili na prodajnim mjestima i razveselite svog dragog upečatljivim donjim rubljem.