FOTO by Intimissimi

Moda

Intimissimi donje rublje u najnježnijoj nude nijansi melem je za oči!

Viktoria Mikulić 21. kolovoza 2023.

Poznati talijanski brend donjeg rublja donosi dašak jesenske kolekcije u bež tonovima…

Baš kao i kod odjevnih predmeta, tako i kod donjeg rublja svatko ima svoj stil i razloge zbog kojih se odlučuje za određeni komad.

Nečiji ukus zahtijeva komociju i kvalitetu, nekome je najvažnije da nešto izgleda prekrasno, dok nekome cijena igra veliku ulogu pri konačnoj odluci o kupnji.

Intimissimi donje rublje spoj je romantike i zavodljivosti!

No vratimo se mi na donje rublje. I dok neki isto biraju na temelju boje, drugima je važan materijal – pamuk, čipka ili nešto treće, no jedno je sigurno – postoje određeni grudnjaci i gaćice koji se naprosto sviđaju svima, jer odišu bezvremenskom elegancijom.

Upravo takve modele pronašli smo u novoj kolekciji talijanskog brenda donjeg rublja – Intimissimi, koji nas je kao uvertiru u jesenske dane počastio bež tonovima.

Ne znam koji od setova nam je ljepši, no znamo da će se ova nude nijansa idealno stopiti s preplanulim tenom, dok će kombinacija satena i čipke učiniti da se osjećate jedinstveno.

Ono što nam se posebno sviđa je detalj umjetnog dijamanta ružičasto-zlatne boje s biserima.

Ovo je tek dio jesenske kolekcije, no za sada ne može bolje ni ljepše. Mi ćemo prije kupnje još malo pričekati dok ne vidimo i ostatak noviteta, no ako ste vi nestrpljivi i žudite se počastiti novim donjim rubljem te tako odagnati depresiju nakon završetka godišnjeg odmora, više detalja potražite na LINKU.