FOTO by Intimissimi

Moda

Intimissimi donje rublje spoj je romantike i zavodljivosti!

Viktoria Šafranić 14. travnja 2021.

Atraktivnost ovog puta dolazi u pastelnim tonovima...

Ako nam u proljeće nešto može izmamiti širok osmijeh na licu, onda su to pastelne boje koje viđamo posvuda oko nas. Gradski vrtovi i parkovi očekivano su zablistali i pomalo podsjećaju na slikarska platna. Dovoljno je samo sjesti i zagledati se u taj bajkoviti pejzaž, te upijati svu energiju koju nam donose ove radosne boje.

Čim je zasjalo malo sunca, poželjeli smo i svoje nokte obojiti u neke od razigranih nijansi, a dobili smo volju i za novom bojom kose, po mogućnosti u peachy tonu.

Također, želimo da je naša odjeća u što svjetlijim bojama koje u nama bude pozitivu, a isto tako težimo tome da i ono što nosimo ispod bude u sličnom izdanju.

Crno donje rublje možda jest najprivlačnije, no nekako smo se zasitili zagasitih boja. Crveno je u istoj mjeri atraktivna i nijedno Valentinovo ne može proći bez ove vatrene nijanse, ali sada se ipak želimo počastiti nježnijim bojama.

Pastelne nijanse ne samo da nas asociraju na proljeće, nego se noseći ih uistinu osjećamo bolje. Iako je donje rublje intimno i samo mi znamo što nosimo ispod, ta misao sasvim je dovoljna da nam pruži potrebno samopouzdanje.

Bez obzira imate li pred sobom važan poslovni sastanak, spremate se za odlazak na prvi spoj ili jednostavno sebe želite usrećiti nečim novim, Intimissimi nova kolekcija donjeg rublja neće vas iznevjeriti u nijednom trenutku.

Dat će vam elana da što bolje isprezentirate poslovnu ideju, kao što će razbiti i početnu tremu kod susreta s jačom polovicom. Pritom je najzanimljivija činjenica da samo vi znate što nosite ispod, što vas čini još privlačnijima.

Čipkasti grudnjaci i gaćice dolaze u nekoliko varijanti, a mi smo se zaljubili u sve tri boje – svijetlo plavu, ružičastu i bež.

Ove su boje nezaobilazni proljetni adut, stoga vjerujemo da će Intimissimi donje rublje vrlo brzo nestati s polica. Više detalja o istima potražite putem LINKA.